Piksijeva kćerka prevela muža u pravoslavlje

Anja Stojković i francuski automobilista Se zavetovali na večnu ljubav u Sabornoj crkvi u Beogradu.

Zabava 28.05.2018 | 10:47
Piksijeva kćerka prevela muža u pravoslavlje
ĆERKA fudbalske legende Dragana Stojkovića Piksija, lepa Anja i francuski vozač trkačkih automobila Ugo Valente, venčali su se u u nedelju u Sabornoj crkvi u Beogradu. Posle građanskog venčanja u Parizu i glamurozne svadbe u mondenskom letovalištu Antib na jugu Francuske, par je odlučio da se pred Bogom zavetuje na večnu ljubav u srpskoj prestonici.

Anja i Ugo su na venčanje stigli nešto pre 16 sati u crnom “mercedesu”. Mlada je blistala u raskošnoj beloj venčanici od perja sa dugim šlepom, a oko struka je imala srebni kaiš sa kristalima.

Sve vreme je držala za ruku Uga, dok je u drugoj nosila buket cveća, strpljivo i sa osmehom na licu pozirajući foto-reporterima. Pre mladenaca, u Sabornu crkvu su stigli Piksi i njegova supruga Snežana, što je posebno obradovalo trubače koji su odmah zasvirali poznate hitove među kojima i “Đurđevdan”. 

Piksi je muzičare zakitio tek posle venčanja, a šef orkestra nam se pohvalio da je od fubdalske legende dobio 50 evra. Ugova tašta Snežana očarala je prisutne svojom odevnom kombinacijom, belom haljinom, koja je bila ukrašena detaljima u metalik nijansama. Stajlingom, crno-belim kompletom i otmenim šeširom na glavi, oduševila je i mladoženjina majka, koja je na venčanje došla sa suprugom.

Ceremoniju crkvenog venčanja obavila su dva sveštenika, jedan na srpskom a drugi na engleskom jeziku, jer mladoženja ne govori naš jezik. Mladin otac Dragan Stojković nije mogao da sakrije emocije posle venčanja, a, za, “Novosti”, je rekao:

- Presrećni smo, veoma smo emotivno doživeli sve ovo, jer je u duhu srpske tradicije, poštujemo našu veru, crkvu i običaje.

Na naše pitanje da li je zet prešao u pravoslavlje, Piksi je odgovorio.

- Jeste, uzeo je našu veru! Najvažnije je da se oni vole i da nam daruju ono najlepše, a to su deca. Već imamo jednu unuku Indiju Rouz.
Uzbuđenje nisu krili ni ostali članovi porodice Stojković, mladina sestra Andrea i brat Marko. Glumac Ivan Bekjarev je mladencima poželeo dug i srećan brak.

- Poželeo sam im da nadmaše moj bračni staž, a ja sam sa suprugom u braku već 43 godine - rekao je Bekjarev.

Voditeljka Snežana Dakić je Anji i Ugu poklonika umetničku sliku i požela mnogo ljubavi, tolerancije i razumevanja u zajedničkom životu, a bidermajer je posle venčanja uhvatila mladina drugarica Nastasja Stošić.

U pratnji porodice i bliskih prijatelja, mladenci su se zatim uputili u restoran “Kalemegdanska terasa” gde je bilo priređeno gala svadbeno veselje za oko 300 zvanica koje je trajalo do kasno u noć.

HALjINA OD KRISTALA

VEČE pre crkvenog venčanja, mlada je slavila sa najbližima u hotelu. Piksijeva ćerka je za tu priliku obukla haljinu od kristala, tešku 10 kilograma.

- Trebalo je da je sačuvam za doček Nove godine - rekla je Anja.

Inače, Anja i Ugo već imaju jednoipogodišnju ćerku Indiju Rouz, a na crkveno venčanje doputovali su u petak uveče privatnim avionom iz Pariza.

Novosti
foto:internet

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Milojko

29.05.2018 04:41

Jest se piksi isprsio, dao muzici 50 EVRA hahahahahaha.

ODGOVORITE
Name

Srbin , ne svojom voljom

29.05.2018 08:24

Potpuno sam razočaran u Srbe i Srpstvo. Smatram da ga je oštetila. Ovaj članak bi trebao da ide u "crnu hroniku". Da me nije sramota mrtvih predaka postao bi jevrej ili musliman . Ovako , nažalost , još uvijek sam u redovima loših ljudi .

ODGOVORITE
Name

vidi

02.06.2018 07:00

Pikaso dao 50 e.sefu orkestra,,znači orkestarce dobiti po 3 eura.. i uz put RE,ovome što se stidi srbskog imena,, i treba da se stidis ja se stidim tebe ,što napisa ne svojom voljom si srbin,,, ti si srbin po roditeljima Bogom dan,,a hoćeš da budeš izrod ili poturica po svojoj volji... ti pročitao o pikasovoj svadbi kćerke pa se razočarao...u srbstvo.. e...jesi našao parametre moj brate,opusti se i kuliras,i budi srećan što si ,,ne svojom voljom to što jesi,,

ODGOVORITE