Roma završava dva posla!

Dogovoren napadač sa slavnim prezimenom! Džastin Klajvert ima dogovor u načelu sa Vučicom, pišu italijanski mediji.

Fudbal 27.05.2018 | 14:00
Roma završava dva posla!
Džasin Klajvert je želja Mančester Junajteda i Barselone, ali je prema saznanjima italijanskog Kalčomerkata sin čuvenog Patrika Klajverta već dogovorio prelazak u Romu.

Holanđanin je jedan od mladih napadača koji najviše obećavaju i Đalorosi su sada veoma blizu da završe transfer mladog fudbalera.

Dogovor je postignu u načelu, a sada je preostalo da se dva kluba dogovore oko cene. Kopljanici žele 20.000.000 evra, dok je Roma voljna da da 15.000.000 evra uz visoke bonuse za menadžera Mina Rajolu koji može da bude glavni u celom poslu.

Kako bilo, Roma do sada nije bila bliža potpisivanju talentovanog Džastina koji je već nekoliko puta istakao otvoreno da nije zadovoljan kako se ljudi iz Ajaksa ophode prema njemu. Rajola će svakako pronaći svoju računicu u ovom transferu, a poznato je da on ima dobre konekcije sa ljudima iz redova Vučice i da sve ide ka tome da će transfer biti uskoro ozvaničen.

Pored Klajverta, Roma je blizu dovođenja fudbalera Atalante Brajana Kristantea. Vučica bi za ovog igrača koji igra na poziciji veziste mogla da izdvoji 25.000.00 evra, plus 5.000.000 na ime bonusa. 

Monći je navodno imao nekoliko sastanaka sa direktorima Atalante i sa Bepeom Risom, igračevim menadžerom.

Kristante je ove sezone bio veoma bitan igrač Atalante, dao je 12 golova i imao je četiri asistencije na 47 utakmica.

Ukoliko Monći završi ova dva igrača biće to baš onako u njegovom stilu. I možemo da očekujemo da će ih prodati za mnogo veći novac od onog za koji su došli.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar