Šleper smrskao automobil u udesu

Više osoba je povrijeđeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć oko 21. 45 dogodila na auto-putu Beograd – Novi Sad, kod Novih Karlovaca i Stare Pazove. Kako nezvanično saznaje „Blic”, jedna devojka je stradala.

Srbija 24.05.2018 | 07:42
Šleper smrskao automobil u udesu
Prema prvim informacijama, udes se dogodio kada su se sudarili kamion i nekoliko vozila.

Kako je rečeno u Hitnoj pomoći u Inđiji, njihove ekipe su bile na terenu, jedan muškarac sa teškim povredama prevezen je u Urgentni centar u Novom Sadu, dok je nekoliko osoba prebačeno u beogradski Urgentni centar.

Na licu mjesta izašli su i vatrogasci, a automobili koji su učestvovali u sudaru su smrskani. Portal “Uživo sa novosadskih ulica” prenosi da su vatrogasci skoro dva sata sekli automobil kako bi došli do tijela djevojke.

Kako “Blic” nezvanično saznaje, udes je izazvao šleper koji se kretao iz pravca Beograda i koji je probio zaštitnu ogradu i prešao u suprotan smijer.

Prema nezvaničnim informacijama, među povrijeđenima se nalaze i dvije osobe koje su pretrpjele teške povrede.

Prema najnovijim, nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo kada je automobil marke BMW pri velikoj brzini “isjekao” šleper, zbog čega je šleper izletio u traku suprotnog smjera i sudario se sa vozilom u kome se nalazila nastradala djevojka.

Međutim, tačan uzrok nesreće pokazaće policijska istraga.

(Srpskainfo)

Komentari / 0

Ostavite komentar