Letjele baklje: Tuča navijača

Dve grupe navijača Partizana međusobno su se sukobile ove srede na putu prema Surdulici gde crno-beli fudbaleri igraju finale Kupa Srbije protiv Mladosti iz Lučana (19 sati).

Srbija 23.05.2018 | 17:25
Letjele baklje: Tuča navijača
Do sukoba je došlo na naplatnoj rampi Nais kod Niša, policija je morala da interveniše i blokira put, da bi ih posle sukoba vraćala nazad.

Kako saznaje Blic, tri autobusa došla su iz Beograda i stala nešto posle 14 časova na naplatnoj rampi. Tu su čekali oko 20 minuta da stigne konvoj automobila iz Beograda, koji je dolazio u pratnji policije. Upravo u tim trenucima je došlo do haosa...

 Videvši suparnike, "grobari" iz autobusa su istrčali i došlo je do žestokog sukoba sa zavađenom frakcijom navijača crno-belih iz automobila.



U tuči je učestvovalo čak oko 100 huligana, korišćene su i motke i baklje, a nekoliko desetina njih je povređeno.

Kako je policija reagovala, oni su se svi razbežali i niko od izgrednika nije tražio pomoć u Urgentnom centru u Nišu, osim šest-sedam lakše povređenih policajaca.

Policajci su i ostali na licu mesta, kako bi sprečili dalje nerede na ulasku u Niš i omogućila protok saobraćaja na navedenoj deonici.

Navijači Partizana su već neko vreme podeljeni u tri frakcije, a Uprava kluba je iz tog razloga tražila da se finale Kupa ne igra u Surdulici zbog malog kapaciteta stadiona i mogućnosti "bliskog kontakta" između navijača.

(Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Pixy

23.05.2018 16:33

Kakvi navijači, ovo su huligani iz frakcija.

ODGOVORITE