Bufonu ponuđen četvorogodišnji ugovor?!

Poznati svi detalji, ubačen specijalni bonus od 32. 000. 000 evra! Sve je navodno na pragu da bude ozvaničeno!

Fudbal 26.05.2018 | 00:00
Bufonu ponuđen četvorogodišnji ugovor?!
Đanluiđi Bufon nije ni blizu toga da okači rukavice o klin, a mogao bi da brani do svoje 45. godine!

Tako je, ako je verovati italijanskom listu La republika, zamislila uprava Pari Sen Žermena koja je živoj legendi svetskog fudbala ponudila ugovor na četiri godine! Bufon u januaru puni 41. godinu, što praktično znači da bi karijeru mogao da završi tek na polovini pete decenije života. 

Bufon je zajedno sa svojim agentima obavio, kako se ističe, vrlo konstruktivne razgovore s upravom Pari Sen Žermena i navodno su obe strane zainteresovane za dugoročnu saradnju. Čovek koji je obeležio celu fudbalsku epohu novijeg doba trebalo bi od Pari Sen Žermena da dobije ugovor karijere koji bi na godišnjoj bazi iznosio oko 7.000.000 evra, kada se odbiju svi porezi. Ono što je novost u odnosu na sve dosadašnje informacije jeste da će Bufon dobiti i specijalni bonus od 8.000.000 evra godišnje kako bi postao promoter Mundijala u Kataru 2022. To znači da bi Bufon za četiri godine inkasirao vrtoglavih 32.000.000 evra. 

Mada ne deluje nimalo logično da dojučerašnji kapiten Juventusa ostane aktivan golman u naredne četiri godine, opet ne treba zaboraviti reakciju kompletne javnosti kada je Edvin van der Sar odlučio da se povuče sa mesta prvog golmana Mančester junajteda u 41. godini života, u vreme kada je bio jedan od tri najbolja čuvara mreže na planeti. 

Sve, naravno, zavisi od vrste dogovora koji PSŽ i Bufon budu postigli. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar