Uspješan Novakov apel!

Za dan skupljeno 15. 000 evra! Fanovi najboljeg srpskog tenisera odazvali se pozivu da doniraju novčana sredstva za pomoć deci Srbije i za manje od 24 sata sakupljeno je 15. 000 evra

Tenis 23.05.2018 | 19:30
Uspješan Novakov apel!
Novak Đoković proslavio je juče rođendan. U danu kada je napunio 31 godinu imao je specijalnu želju.

"Odlučio sam da ovaj rođendan posvetim onome što mi je blisko srcu - Fondaciji Novak Đoković", naveo je srpski teniser i pozvao sve da mu se pridruže u misiji pomoći deci, koju njegova fondacija sprovodi od 2007. godine kada je osnovana.

Novak je pozvao da svako donira novčana sredstva koliko je u mogućnosti uz napomenu da je svaka pomoć važna.

Više od 330 njegovih pratilaca iz inostranstva pridružilo se akciji i za manje od 24 sata prikupili su približno 15.000 evra. Taj novac biće uložen u program ranog razvoja Fondacije Novak Đoković, odnosno adaptaciju prostora u kojima će deca pohađati predškolske programe.

"Hvala svima koji su se priključili i donirali novac za programe ranog razvoja koje sprovodimo u Srbiji. Svake godine nas je sve više, a to jeste naš cilj i zato se zahvaljujem svim fanovima, a bilo ih je iznad tri stotine koji su se odazvali pozivu. Zajedno možemo mnogo da uradimo! Trudim se da izbegavam ovakve pozive, ali ljudi se javljaju neprestano i pitaju kako mogu da pomognu. Ovo je bila prilika da ta vrata otvorimo za sve", naveo je Novak Đoković u saopštenju i najavio da će nova kampanja biti organizovana za rođendan njegove supruge i direktorke fondacije Jelene Đoković.

"Puno mi je srce kada pažnju sa sebe i svoje porodice preusmerimo na najmlađe kojima su ta pažnja i ljubav najneophodniji da bi postali šampioni života", dodao je najbolji srpski teniser svih vremena.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar