Banjalučanka svojim hobijem uveseljava mališane

Ljubav prema šivanju i krojenju Mihaeli Marić iz Banjaluke pretvorila se u hobi koji uveseljava mališane širom države, a nerijetko i šire.

Zanimljivosti 23.05.2018 | 13:03
Banjalučanka svojim hobijem uveseljava mališane
Prije nešto više od godinu i po dana, kada je rodila treće dijete, shvatiši da je to ono čime se želi baviti, pokreće brend koji nosi naziv „Mama&ja“.

Dekice, šatori, ljulje, namjensko jastuče, baldahin, ogradice, podloge, samo su neki od komada koji se mogu naći u radionici ove kreativne mame lavice.

“Što se tiče ljubavi rodila se u samom djetinjstvu jer je moja mama jako voljela da šije. Ja sam sjedila satima kraj nje dok je ona šivala stvari za mene i sestru“, prisjeća se Mihaela.

Dodaje da se godinama uz obaveze nije imala priliku nešto ozbiljnije sa tim baviti, ali u poslednje vrijeme dok je bila u drugom stanju sa trećim djetetom shvatila je da joj nedostaje mnogo stvari za bebu, a pošto zna i voli da šije tražila je način izrade pojednih proizvoda na internetu.

„Tako šivajući za svog dječaka shvatila sam da to mene jako veseli i da to jako volim i tako je sve počelo“, ističe ona.

Svi proizvodi, ističe, izrađuju se od kvalitetnih i 100% prirodnih materijala koji su sigurni i ugodni za dječiju kožu.

“Nikada ne koristimo ljepilo prilikom izrade naših proizvoda i boje koristimo su na bazi vode tako da su neškodljive za osjetljivu dječiju kožu. Proizvode punimo vatelinom i poliesterskom vatom tako da je održavanje veoma jednostavno, a sušenje brzo”, navodi ova kreativna banjalučanka.

Ističe da materijal nabavlja na domaćem tržištu, ali ako kupci traže određene dezene nerijetko ga nabavlja i putem interenta.

Mame, bake i tetke su najčešći kupci njenih proizvoda, a po njenim riječima, za izradu jednog joj je potrebno najmanje 4 sata konstatnog rada pa do nekoliko dana, zavisno od proizvoda i težine izrade. Svaki komad je, tvrdi, unikatan jer se trudi da ispoštuje sve želje kupaca.

“U principu ovo do sad što sam imala kupaca, a bilo ih je jako mnogo, nisu bili nešto posebno zahtjevni. Najviše traže da im se ispišu imena, da li na posteljini ili šatorima”, kaže ona i dodaje da joj je veliki izazov kad kupci traže nešto posebno i da takve zahtjeve rado ispunjava.

Mihaela sve svoje proizvode plasira putem društvenih mreža, a cijena je, kaže, prilagođena kupovnoj moći stanovništva.

Povremeno organizuje i nagradne igre, tako da, ukoliko želite osvojiti neki od navedenih proizvoda za svog mališana, sve što je potrebno da uradite jeste da lajkujete njene stranice i pratite redovne objave.

BN TV

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Doktor

24.05.2018 22:58

Napokon neka ljepa vjest. Pozdrav i svaka cast Mihaeli.

ODGOVORITE