Video: Si pao na glavu, nije dobro, u bolnici je!

Bandža Si nezgodno pao i završio u bolnici! Krilni centar Partizana Bandža Si doživeo je povredu na utakmici sa Megom zbog koje je morao da bude prevezen u bolnicu.  Čanak: Si nije dobro, otišao je u Urgentni! Nenad Čanak, trener Partizana, rekao je posle pobede nad Mega Bemaksom da situacija sa Bandžom Sijem 'nije dobra'.

Košarka 22.05.2018 | 23:25
Video: Si pao na glavu, nije dobro, u bolnici je!
Si je početkom četvrte četvrtine zakucao preko rivala i nezgodno pao na leđa, pa je nakon ukazane pomoći otišao u svlačionicu.

Nedugo zatim je medicinsko osoblje Partizana došlo da mu pomogne, posle čega je prevezen u bolnicu na dalja ispitivanja. Prema prvim informacijama, momak iz Pariza ima problem sa kukom i bolom u nozi.



Čanak: Si nije dobro, otišao je u Urgentni! Nenad Čanak, trener Partizana, rekao je posle pobede nad Mega Bemaksom da situacija sa Bandžom Sijem 'nije dobra'.

"Zabrinuti smo zbog Sija. U ovom trenutku nije dobro, sada je najvažnije da bude dobro, a ne da li će biti spreman da igra u Partizanu. Otišao je u Urgentni, videćemo kakva je situacija. Otišao na snimanje, imaćemo više informacija kada se obave pregledi", rekao je Čanak posle meča.

Podsećamo, Si je nezgodno pao u četvrtoj deonici i nakon toga mu je medicinsko osoblje tima ukazalo pomoć, posle čega je završio u Urgentnom centru.

Košarkaši Partizana savladali su Megu sa 97:68 u prvom meču četvrtine finala plej-ofa Superlige Srbije.

"Odigrali smo pravo od početka do kraja. Na vreme smo napravili razliku i održali je. Očekujemo reakciji Mege u revanšu", kratak je bio Andrić.

Revanš meč na programu je u četvrtak od 18 časova kada će Mega biti domaćin.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar