Gimnazijalci na maturskom balu

Maturanti bijeljinske gimnazije "Filip Višnjić" otvorili su ovogodišnje maturske svečanosti.

Republika Srpska 22.05.2018 | 21:17
Gimnazijalci na maturskom balu
aturanti su se okupili na bijeljinskom Gradskom trgu gdje su napravili zajedničke fotografije koje će im ostati kao uspomenu na srednjoškolske dane. Potom je uslijedio svečani defile do hotela Drina, gdje će uz muziku i druženje nastaviti proslavu.



Kako su nam rekli, školske dane dane će pamtiti po lijepom iskustvu i prijateljima koje su stekli za čitav život.



Sutra će svoje matursko veče organizovati učenici Ekonomske škole.

U petak, 25. maja, matursko veče proslaviće učenici Tehničke škole "Mihajlo Pupin", dok će učenici Srednje stručne škole iz Janje maturu proslaviti 28. maja.

Poljoprivredna i medicinska škola, kao i Muzička škola "Stevan Stojanović Mokranjac" proslaviće maturu 30. maja i time zatvoriti ovogodišnju sezonu proslava.

BN TV

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

PRAVDA ZA DAVIDA

22.05.2018 22:27

Bravo omladino,bravo sreco i ljepoto.Vi sada kao punoljetni gradjani uzmite vlastite zivote u svoje ruke,vi ste ponos i buducnost.Ovakvu ljepotu nema nijedna zemlja.Nemoj da vas vuku za nos,nemoj da vise nikada vase drugare bacaju mrtve u kanalizaciju a da svojoj djeci daju milione da se ne bi driogurali.Nemoj da vas plase sistemom,pogotovo ne sistemom jednog covjeka,vi ste sistem,ako vi odete odvade trbuhom za kruhom onda nema sistema,nema Republike Srpske za koju su vasi ocevi ratovali sa uvjerenjem da bi vi,njihova djeca zivjeli mirno,spokojno,od svog rada,bili posteni,srecni i zadovoljni i u svojoj republici stavrali nove porodice,radjali djecu pa onda vi isti njih pratili na maturske veceri.Ziva mi i zdrava djeco bila.

ODGOVORITE
Name

re

23.05.2018 11:19

Pises bajke. Naravno da ce svi koji mogu otici preko, neko u BG i NS, a neki na zapad. Jedan dio ce ostati a to su oni koji su vec clanovi SNSD Milinog jugenda,..budzetlije paraziti.

Name

Blago Vama

23.05.2018 06:01

Vi mozete setati po trgu. Nasi u BL ne mogu nista od ovih sto se okupljaju na trgu svaki dan u 18h.

ODGOVORITE
Name

Sta reci

23.05.2018 07:32

Ovo nigdje nema.Zemlja sa toliko bijesa i sirotinje.Dali smo mi toliko bogati pa se slavi sve i svasta.U Svajcersko nista od svega ovog ne postoji. Svako samo dodje i uzme diplomu i ide kuci.

ODGOVORITE
Name

ja mislim

23.05.2018 08:16

Sve je ovo sou-biznis ,da ide roba.Mladost je sama po sebi lijepa ali toliki silni nameti,grbača roditelja će da popusti.Ako je veselje ako je zalost svaku mjeru smo izgubili,sve demagogija, laz i prevara.Djeca kada počnu živjeti realnim životom pogube se i većina doživi kolaps nemože da se snađe.Ali ima ono svako je gospodar svoje sudbine.

ODGOVORITE