Albanka s Kosova otvara Mundijal!

Era Istrefi je deo trija, zajedno sa Vil Smitom i Nikijem Džemom, koji će interpretirati himnu Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

Fudbal 27.05.2018 | 13:00
Albanka s Kosova otvara Mundijal!
Svetska fudbalska federacija uskoro će predstaviti zvaničnu himnu Mundijala u Rusiji.

FIFA je spremila iznenađenje!

Ali, ne toliko zbog muškog dela ekipe, koji čine poznati američki glumac i pevač Vil Smit, kao i zvezda svetske latino scene Niki Džem, već zbog ženskog.

Pop pevačica Era Istrefi, rođena u Srbiji, na Kosovu i Metohiji, je ženski vokal trija koji će 25. maja premijerno izvesti himnu Svetskog prvenstva u fudbalu.

Era je planetarnu popularnost stekla 2016. godine, kada se pojavila s pesmom "BonBon", koja je ubrzo postala svetski hit i na mnogim top listama se duže vreme zadržala na prvim mestima.

Takođe, na našim prostorima zapažena je kada je u Hramu Hrista spasa u centru Prištine snimila kontroverzni spot. Devojka rođena 1994. godine u glavnom gradu južne srpske pokrajine je, takođe, i poznata LGBT aktivistkinja.

Portal "Vibe" i kolumbijska radio stanica "V" u utorak su ekskluzivno objavili ovu informaciju.

I pred Mundijal u Rusiji postoji više pesama vezanih za samo takmičenje, ali je nezvanična himna obično najzastupljenija kod oko dve milijarde ljudi, koliko u proseku prati najveću fudbalsku smotru.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar