Video: Rivali o tome kakav je Novak?

Nepobediv, fleksibilan, mašina…! Najbolji srpski teniser Novak Đoković danas puni 31 godinu, a specijalno iznenađenje za njegov rođendan pripremio je ATP.

Tenis 22.05.2018 | 19:30
Video: Rivali o tome kakav je Novak?
Asocijacija teniskih profesionalaca napravila je kompilaciju izjava o Đokoviću, skupivši najbolje svetske igrače koji su u jednoj reči opisivali Novaka.

Rodžer Federer ga je opisao kao čvrstog, Rafa Nadal kao često nepobedivog, Grigor Dmitrov kao inteligentnog igrača, Aleksander Zverev kao fleksibilnog, a David Gofan kaže za srpskog asa da je prava mašina.



U međuvremenu, naš as je na društvenim mrežama pozvao sve ljude dobre volje da mu pomognu da na ovaj dan sakupi 31.000 dolara za pomoć deci u Srbiji kroz delovanje Fondacije Novak Đoković.

"Danas je veliki 31! Ludo je kako vreme leti i svaki dan sve više i više shvatam koliko sam srećan što sam okružen ljudima koje volim i što imam ovakvu karijeru. Znam koliko je teško odrastati u teškim uslovima i zato sam odlučio da ovaj rođendan posvetim nečemu dragom i bliskom mom srcu, a to je Fondacija Novak Đoković - napisao je srpski as i u nastavku objasnio na koji način svako ko želi može da donira novac kako bi ispunio cilj i sakupio 31.000 dolara", napisao je Đoković.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar