Imena uhapšenih u akciji policije

U akcijama kodnog naziva "Trebević" i "Fokus" na području koje pokriva Policijska uprava Zvornik uhapšeni su Milenko Samardžić, Velibor Vuković i Željko Đuričić, saznaje Srna.

Republika Srpska 22.05.2018 | 14:00
Imena uhapšenih u akciji policije
Na području Policijske uprave Istočno Sarajevo uhapšeni su Vladimir Mačar, Dejan Marković, Velemir Ponjarac i Srđan Pržulj.

Prema saznanjima Srne, među uhapšenim su i Mladen Zirojević, Velibor Mavrak, Aleksandar Telebak, Dragan Slijepčević, Bogdan Mučibabić, Vedran Kandić, Tomo Antelj, Dejan Miljanić, Blagoje Šukić i Katarina Denda.

U akcijama "Fokus" i "Trebević", koje su proveli policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske, uhapšeno je 19 lica, a za sada nepoznat je identitet dva uhapšena lica čiji su inicijali I.H. i B.Dž, oba iza Sarajeva.

Iz MUP-a Srpske ranije je saopšteno da je u toku kriminalistička obrada nad licima lišenim slobode, te da će nakon toga u zakonskom roku biti sprovedeni u nadležnost okružnih javnih tužilaštava Trebinje i Istočno Sarajevo.

U akcijama "Fokus" i "Trebević" zaplijenjeno je oko pola kilograma opojne droge heroin, određena količina marihuane i kokaina, oko 30.000 paklica cigareta bez akcizne markice, precizna vaga za vaganje, kao i određena količina municije.

Pretresi su izvršeni na 21 lokaciji na području grada Zvornik, te opština Vlasenica, Milići, Sokolac, Pale i Gacko.

Akcije su bile usmjerene na otkrivanje organizovanih kriminalnih grupa koje su na području Istočnog Sarajeva, Zvornika, Pala i Gacka vršile promet raznih vrsta opojnih droga, kao i promet akciznom robom bez markica.

(Srna)

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

A

22.05.2018 12:12

Gdje su Boos-ovi?????

ODGOVORITE
Name

Opet

22.05.2018 13:19

Sitna buranija.....

Name

kuku nama sa nama

22.05.2018 12:13

Radan narod,nema sta,pogotovo OMLADINA ,od koje se očekuje da bude buducnost ovih prostora....aferim vama sto ste dvije zadnje decenije ovako vladali.

ODGOVORITE
Name

Vrs Rvi

22.05.2018 12:24

Samo hapsi bagru.

ODGOVORITE
Name

Ja jos uvijek

22.05.2018 12:42

Dakle istina je da je SNSD banjaluckog lopova RAMBA imenova sluzbenim lopovom koji pljacka, devastira i obija a kada ga policija uhvati sve prizna.Policija ga vodi u pravosudje onda on kaze da je morao priznati policiji jer su ga natjerali i pravosudje ga pusti. Zlo je pravosudje, a SNSD planira koga treba Rambo opljackati.On zivi na Veselom bregu, Banja Luka.Ovo je istina, sve provjerite . A bezbjednost sta je to.

ODGOVORITE
Name

Zabrinuta

22.05.2018 13:25

A i Kaća,čuj čuj,hapsit sve i dobroooo degenečiti,Nju prvu pa ostale redom.Tuđu djecu truju,svoju nebi.Svezati za auto i vući ulicommm.Mafija sve bi da dobro ždere,dobro se oblači skita itd,na lak način do love.Zatvorrr robijaaa dok strunu.

Name

irudicibili

22.05.2018 13:20

Pohapsili sitne igrace, jacim ni da pridju blizu. Sve klince hapse a glavni se obavjestili ranije pa se dali u bjezaniju!!!

ODGOVORITE
Name

Re

22.05.2018 13:55

Nemas ti pojma, a policiji čestitam na hapšenju i samo tako i treba raditi.

Name

Za sve moje ljude što uporno se trude da sutra bolje bude

23.05.2018 13:55

Igrom slučaja poznajem jednog od uhapšenih, rodom sam odakle i on i znam kakva je to klošarčina i znam sigurno da je sitna riba ali do sada šta god je uradio nije robijao.. To znači da njegov šef ili radi u policiji ili ima zaštitu policije.. Kradje, rasturanje droge i falcifikovanog novca i slične stvari i još nije robijao.. A to često radi, očigledno mi lopovski sistem i mup dozvolili.. Privedu ga i zadrže u pritvoru dok se ne slegne prašina i puste.. Evo i sad je odma pušten.. Ovo je odg. Za ovog što je udario repliku..

Name

Boss

22.05.2018 22:27

Pola kg heroina to niko i ne koristi vise i kutija cigareta haha, a ovde su pljacke Bibliskih razmjera! Nista dok ne bude reforma policije u BiH! To ce biti 100% cim Trump va amdinistracija se ukljuci a ocekivanja su vec krajem 2018

ODGOVORITE
Name

Mup

23.05.2018 07:07

Svi su pušteni odmah, predstava za javnost. Koliko ja vidim ovo su korisnici, a ne dileri. Zavaravanje tragova od onog u BL.

ODGOVORITE
Name

Joj

23.05.2018 08:36

Strasna akcija a jos strasniji ulov, za 19 osoba ulov bi trebao biti bar nekoliko kilograma.Ma koga to policija farba, gdje su im BOSOVI koji daju ovim sitnim kokosarima.Ovo je predstava za narod ne bi li zaboravili ubistva i okupljanja po gradovima.

ODGOVORITE