Nole slavi rođendan: Hm, kako vreme leti...

Najbolji srpski teniser svih vremena i jedan od najboljih svetskih igrača Novak Đoković danas puni 31 godinu. Evo šta je on poželeo sebi!

Tenis 22.05.2018 | 16:30
Nole slavi rođendan: Hm, kako vreme leti...
Novak Đoković danas duva 31 svećicu na rođendanskoj torti.

Teniser, šampion, zabavljač. Ali, pre svega otac. I dobar momak. 

Šta poželeti čoveku koji je ostvario sve svoje snove, u sportskom smislu, koji ima porodicu i ostvaren je u svakom pogledu? 

Pre svega, zdravlje, da se vrati u sam teniski vrh i da ostane sjajan tip, sportista, da uživa u onome čime se bavi, da nastavi da uvesaljava navijače širom sveta.   

Titule? Ima ih toliko da verovatno ima posebnu prostoriju u kojima čuva sve trofeje i priznanja. Ako ih i ne bude - nema veze, jer ušao je u istoriju tenisa, osvojio je sve grend slem titule, trofeje na Masters turnirima, bio je šampion Dejvis kupa sa Srbijom, svojom zemljom.

Nastavićemo da te bodrimo, Nole (i da se nerviramo kad te ne ide), ali toliko si već uradio za sebe i svoju zemlju da ne moraš više ni prstom da mrdneš. Njegova Fondacija je pomogla mnogim obdaništima i školama u Srbiji, o svojoj zemlji uvek govori ponosno.

"Danas je velikih 3-1!!! Ludo je kako vreme leti i svakim danom sve više shvatam kako sam bio srećan svih ovih godina što sam bio okružen ljudima koje volim i što sam napravio karijeru na terenu. Znam kako je teško odrastati u teškim uslovima, uz probleme i kako malo može da znači mnogo. Zato sam odlučio da ovaj rođendan posvetim onome što mi je blisko srcu - Fondaciji Novak Đoković. Počeli smo rad 2007. godine i od tada našim tim u Srbiji pomaže deci, pogotovo onoj sa posebnim potrebama, da odrastaju, razvijaju se i igraju, budu maštoviti, ai i da uče da poštuju druge i da čuvaju prirodu", napisao je Đoković na svom Facebook profilu.

Pozvao je sve da mu se pridruže u ovoj "misiji".

"Vaša pomoć će značiti mnogo, doprineće! Bilo da donirate 5 ili 500 dolara, znači! Svaka pomoć je važna", naveo je Novak uz zahvalnost svima koji su se već uključili u podršku Fondaciji.  

Na Novakovom Twitter nalogu "pljušte" rođendanske čestitke. Izdvojili smo jednu:

"Zdravo, Novače. Ja sam Arči, imam 12 godina i obožavam da gledam kad igraš. Ti si zvezda i inspirisao si me da i ja počnem da se bavim tenisom. Uvek igraš odlično i srećan sam kad pobediš. Ti si jedan od najboljih tenisera za koje znam. Ti si car!", napisao je izvesni Arči.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar