Svadbeno putovanje odloženo zbog rođendana princa Čarlsa


Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa odložiće odlazak na medeni mesec kako bi prisustvovali rođendanskoj proslavi princa Čarlsa, koja će biti održana samo nekoliko dana nakon njihovog venčanja.

Zabava 21.05.2018 | 12:31
Svadbeno putovanje odloženo zbog rođendana princa Čarlsa
Princ Hari i Megan će se, posle jučerašnje ceremonije i večeri provedene sa prijateljima daleko od očiju javnosti, vratiti kući – u kompleks Kensingtonske palate, a potom će, 22. maja, prisustvovati proslavi 70. rođendana princa Čarlsa, prenosi Rojters.

To će, inače, biti prvi kraljevski događaj na kojem će se supružnici prvi put zvanično pojaviti kao vojvoda i vojvotkinja od Saseksa.

Planirano je da se proslava održi u dvorištu Bakingemske palate.

Princ Čarls će 70. godina napuniti u novembru, ali će u utorak započeti proslavu rođendana, i to sa predstavnicima vojnih pukova i dobrotvornih organizacija čiji je on pokrovitelj.


Za sada se ne zna gde će tek venčani prinčevski par provesti medeni mesec, ali neki mediji navode da bi to mogla biti Bocvana i, možda, tamošnji ekskluzivni safari kamp koji su Hari i Megan posetili prošlog avgusta, samo nekoliko meseci pre nego što su objavili veridbu.

RTS
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar