Fitnes - zdrav stil života

Na fudbalskom terenu FK „Majevica“ u Loparama u organizaciji Aerobik fitnes kluba „Lopare“ danas je održan javni čas fitnesa kome je prisustvovalo 350 građana ove opštine.

Republika Srpska 18.05.2018 | 15:18
Fitnes - zdrav stil života
U ime organizatora Pero Stević zahvalio je opštini Lopare na podršci i rekao da su današnju akciju podržali Osnovne škole „Sveti Sava“ iz Lopara i „Veljko Čubrlilović“ iz Priboja, te Srednjoškolski centar „Vuk Karadžić“ kao i Fakultet fizičkog odgoja iz Tuzle i zahvalio gostima iz Brčkog, Bijeljine i Ugljevika na prisustvu.

Stević je uručio zahvalnicu načelniku opštine Lopare Radi Saviću za podršku koju im pruža ova lokalna zajednica.



Direktor Doma zdravlje Lopare Želimir Nešković pozdravio je prisutne i istakao da ova zdravstvena ustanova podržava sve oblike promocije zdravlja.

„Javni čas fitnesa je odlična promocija zdravlja, veliki broj mladih ljudi prisutan na današnjem treningu su najbolji primjer zdravog stila života“, rekao je Nešković novinarima.

Generalni pokrovitelj današnjeg Fitnes treninga je opština Lopare a trening je podržala firma „Termal int“.

(BN)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Zeljko Stocar

18.05.2018 13:33

Kakav fitnes narode sta je svama uvatite se motike i posla kakva.

ODGOVORITE
Name

Neso Republika Srpska

18.05.2018 14:49

Kakva motika zeljko,lakse je ovako pa onda oplesti po dodiku i vladi kako je tesko,a lopare inace bastine dugu tradiciju fitnesa,pilatesa,joge,tenisa....

Name

rock

18.05.2018 15:39

Njive,sljivici,vocnjaci,vrtovi,dvorista.... zapusteni Loparci se uhvatili fitnesa...

ODGOVORITE
Name

Nenad

19.05.2018 18:09

Ma ovima zara oko stepenica raste i dvorista im puna avtuge a idu na fitnes, zlo i naopako, idite u nadnicu pa nece vam biti do fitnesa. A vidim koliko im je fitnes bitan, svi opstinari ko zimine.