Luki Lazukiću prijeti zatvor do tri godine?

Tužilaštvo dostavilo sudu optužni predlog.

Zabava 17.05.2018 | 13:31
Luki Lazukiću prijeti zatvor do tri godine?
PROTIV Luke Lazukića u sredu je Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu podnelo sudu optužni predlog kojim ga tereti za porodično nasilje nad suprugom, pevačicom Natašom Bekvalac, potvrđeno je "Novostima" u ovoj instituciji. Da li će sud prihvatiti optužni predlog tužilaštva i zakazati suđenje, ili će pak tražiti neke dopune, ostaje da se vidi. 
 
Za delo koje se Lazukiću stavlja na teret zaprećena je kazna od tri meseca do tri godine zatvora. Mada je on to negirao, nakon razmatranja svih dokaza, tužilaštvo je zaključilo da postoji opravdana sumnja da je Lazukić izvršio krivično delo nasilje u porodici, u zoru 13. aprila, u pevačicinom stanu u Beogradu.

Prvi osnovni sud je nedavno, na predlog tužilaštva, Lazukiću produžio meru zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom, koja može da traje do okončanja krivičnog postupka. Lazukić je u međuvremenu podneo krivičnu prijavu protiv supruge zbog lažnog prijavljivanja, ali i protiv njenog oca Dragoslava Bekvalca koji mu je, navodno, u jednoj TV emisiji, javno pretio.

Novosti
foto:internet

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Nikola

18.05.2018 09:44

Ma dajte... Ovoj ni neki od arhanđela ne bi bio dostojan suprug kakva je svetica. Ne znam cemu se mediji zamlacuju oko ove k****. Udaje se svako malo a navodno je svaki tuce. Slucajnost?

ODGOVORITE
Name

xy

18.05.2018 12:23

Bravo !

Name

@NIKOLA

20.05.2018 11:28

A DA TI JE KOJIM SLUCAJEM SESTRA,NEBI TAKO LUPO, TREBA STATI U KRAJ SILEDZIJAMA I KUKAVICAMA KOJI SVOJU SNAGU POKAZUJU NA ZENAMA ,LAZUKIC JE SMRAD I KUKAVICA

Name

055

19.05.2018 08:03

Taman dok se žena ne snađe!

ODGOVORITE