Ako je Foks u pravu, Dončić čeka Divca!

"To je gotovo", tvrdi bek Sakramento Kingsa, koji bi shodno tome mogao da dobije još jednu evropsku zvezdu za saigrača naredne sezone.

Košarka 19.05.2018 | 16:30
Ako je Foks u pravu, Dončić čeka Divca!
"Ruki" Sakramento Kingsa De'Aron Foks, kojeg je generalni menadžer franšize iz prestonice Kalifornije Vlade Divac izabrao kao petog pika u prvom krugu prošlogodišnjeg drafta, izgleda da već ima insajderske informacije iz rivalskih timova.

"Deandre (Ejton) verovatno ide u Finiks. To je gotovo", navodno je rekao bek Kingsa reporteru lista "Sacramento Bee", Džejsonu Džonsu, koji je od toga kasnije napravio vest dana u SAD.

Šta nam je Foks rekao?

Rekao nam je da će Finiks Sansi, nakon što su kao najgori tim lige ove sezone na lutriji izvukli i pravo izbora sa prve pozicije na draftu, odustati od ideje da izaberu Luku Dončića iz Real Madrida i, suprotno najavama, odluče se za 216 centimetara visokog centra sa Bahama, Ejtona, koji je briljirao ove sezone u dresu Arizone Vajldkets.

Ako su u nečije igre mogli da se uvere Sansovi direktori, izvršni predsednici, generalni menadžeri, pa i vlasnici, to su Ejtonovi kvaliteti, s obzirom na to da je živeo, trenirao i igrao utakmice u Tuskonu udaljenom na oko dva sata vožnje od Finiksa.

Šta nam Foks nije rekao?

Nije nam rekao da će njegov tim, kao vlasnik drugog pika na draftu zakazanom za 22. jun u Bruklinu, imati mogućnost da se odluči za Dončića.

Ako Foks ima pouzdane izvore informacija, šta mislite da će Divac uraditi?

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar