Ni Bogdanović ne odmara, igra za Hrvatsku!

Veliko pojačanje za Hrvatsku koja se muči u kvalifikacijama.

Košarka 18.05.2018 | 21:30
Ni Bogdanović ne odmara, igra za Hrvatsku!
Dražen Anzulović je dobio veliko pojačanje!

Selektor košarkaške reprezentacije Hrvatske, koja je ostvarila samo jednu pobedu u četiri meča kvalifikacija za Mundobasket, moći će da računa i na NBA igrača Bojana Bogdanovića(28) koji je izrazio želju da igra tokom narednog "prozora" kvalifikacija.

Hrvatska je igrala očajno i zabeležila poraze od Rumunije, Holandije i Italije, a za plasman dalje potrebne su im pobede nad "azurima" (28. juna) i Rumunima (1. jula).

Selektori tokom FIBA "prozora", koji su bili tokom klupske sezone, nisu do sada računali na evroligaške i NBA igrače, a Bogdanović (koji je sa Indijanom igrao i plej-of) je jedan od retkih iz najjače lige sveta koji se stavio selektoru na raspolaganje.

Prethodno je to učinio "ruki" Lauri Markanen(Čikago) koji će igrati za Finsku, odnosno iskusniNikola Batum (Šarlot) dugogodišnji reprezentativac Francuske.

Navodno, i Rudi Gober razmišlja da tokom letnjih meseci uskoči u dres nacionalnog tima, a poziv je danas stigao i Jusufu Nurkiću. Duško Vujošević je pozvao centra Portlanda za mečeve protiv Francuske i Belgije, ali ovaj još nije prelomio.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar