Vučić o planu Zapada za Kosovo

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da će građane Srbije obavestiti kad bude postojalo nešto što bi u zvaničnoj formi dobio a da je na bilo koji način prihvatljivo

Srbija 15.05.2018 | 21:34
Vučić o planu Zapada za Kosovo
To je predsednikov komentar na navode medija da je od zapadnih sila dobio plan za rešenje pitanja Kosova.

"Kad bude postojalo nešto, što bih u zvaničnoj formi dobio, a da je na bilo koji način prihvatljivo, ili nešto o čemu bismo morali da razgovaramo ili da se izjašnjavamo, biće mi veoma drago i biću veoma rad da vas s time upoznam, kao i sve druge građane Srbije", rekao je Vučić novinarima u Diseldorfu. 

Vučić je naglasio da je "veoma pažljiv" po tom pitanju. 

"Da postoji slamka za koju bismo mogli da se uhvatimo i da nešto prihvatimo, da konflikte rešimo, da postoji slamka koja bi nam značila sigurnost, bezbednost za naše ljude na Kosovu, stabilnost u budućim odnosima, sa velikom s radošću bih vas o tome obavestio. To sada nije slučaj", poručio je Vučić. 

"Blic" je ranije objavio da su Sjedinjene Američke Države i zapadne zemlje predsedniku Vučiću dostavile plan rešenja kosovskog problema, navodeći da je plan bolji po Srbiju od svih ranijih, ali da i dalje nije prihvatljiv za Vučića.

(Tanjug)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Kiki

15.05.2018 20:16

Šurovanjem sa Rusijom možeš dobiti samo nezavisnije od već nezavisnog Kosova!

ODGOVORITE
Name

Jez

15.05.2018 21:16

Najbolje da saradjuje sa Saudijskom Arabijom.Moze dobiti i BiH.

Name

BiH

15.05.2018 20:32

Da su se vlasti Srbije na Kosovo trošile pola vremena koliko na BiH, možda bi i imali neku slamku spasa! A ovako Kosovska nezavisnost je nepovratna, BiH ( pogotovo Federacija ) je svaki dan jača, i šta ostaje problem, ostaje siromašni i nesretni srpski narod na Kosovu i Bosni i Hercegovini. Ali to i nije ništa čudno kad znamo kako su žrtvovali srpski narod iz Hrvatske...

ODGOVORITE
Name

Flavije

16.05.2018 09:21

по оваквима једино рјешење је да се сви Срби негдје иселе и онда ће они бити сретни! зато БиХ не може да ферцера а једини се окористе политичари и тајкуни!

Name

astal za jednog

16.05.2018 00:18

Smeđi su 2012 dovedeni na vlast sa jedinim zadatkom da Srbija po prvi put u novijoj istoriji bude poznata i priznata u Svijetu. Naravno, bez Kosova.

ODGOVORITE