Bogata Ukrajinka ubijena u Kotoru?

Ukrajinka Anastasija Lašmanova, direktorka kompanije koja gazduje sa par hotela i restorana u Crnoj Gori, pronađena je mrtva u petak naveče u njenom stanu u naselju Dobrota u Kotoru.

Region 12.05.2018 | 21:03
Bogata Ukrajinka ubijena u Kotoru?
Policija je potvrdila da Lašmanova pronađena mrtva i da je istraga u toku.

Dnevni list "Pobjeda" navodi da je Lašmanova ubijena nožem i da je policiju pozvala njena prijateljica sumnjajući da se Lašmanovoj nešto dogodilo.

"Pokušala je da stupi u kontakt s njom, ali joj se nije javljala. Otišla je kod nje, ali Lašmanova nije otvarala. Vatrogasci su razbili blindirana vrata, gdje su istražitelji zatekli jeziv prizor", prenosi list i dodaje da je na lešu bilo više ubodnih rana, a u stanu tragovi krvi.

Anastasija Lašmanova je direktorka kompanije Sea Trade i Mimoza Group koja je prije dvije godine kupila tivatski hotel Mimoza. Vlasnik je hotelskog kompleksa Perla, tri restorana u Porto Montenegru i salona ljepote u Budvi, navode mediji. U Crnu Goru je došla prije nekoliko godina.

Prema nezvaničnim informacijama, iza firme Mimoza Group stoji ruski biznismen Valerij Zadorin. On je vlasnik jedne od najvećih firmi za trgovinu luksuznim proizvodima u Rusiji, kompanije Aroma.

Zadorin je u Tivtu, u Krtolima, izgradio luksuznu vilu na Obali Đuraševića, dok je u Porto Montenegru držao svoju jahtu koja takođe nosi ime Aroma.

(Dnevno.rs)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Mafija

13.05.2018 05:08

A sta se treba cudit . Citajuci kako je od konobarice postala milionerka? Ovo je sasvim ocekivani kraj.

ODGOVORITE
Name

Desimir

13.05.2018 08:07

Gdje im je nato ...resi ce on ako ne stoje upravo oni iza toga.. nisu oni dosli u c.goru sto im fali 1000 vojnika vec za pranje para...a sta sledi.. ubistva i to uvijek ne razjasnjena...

ODGOVORITE