"Izađi i treniraj" promoviše zdrav život

Najveći sportski spektakl na otvorenom u BiH, „Izađi i treniraj“, treću sezonu otvara u Bijeljini.

Zdravlje 08.05.2018 | 16:39
"Izađi i treniraj" promoviše zdrav život
Prije više od 2 500 godina otac medicine, Hipokrat, rekao je: “Svi dijelovi tijela koji su u funkciji, ako se primjereno koriste i vježbaju radom, dobro se razvijaju, ostaju zdravi i stare sporo, ali ako nisu u upotrebi postaju skloni bolesti, zaostaju u rastu i brzo stare.“. Dakle, već je vijekovima poznato da je fizička aktivnost jedan od najvažnijih koraka u poboljšanju zdravlja.

Velik broj ljudi je zbog širenja sjedilačkog načina života i nedovoljno slobodnog vremena fizički neaktivan, bez obzira na to što je pozitivan utjicaj sporta i vježbanja na naše zdravlje već odavno dokazan. Vježbanje je bitno  za održavanje fizičkog  i duševnog zdravlja. 

Na stadionu FK "Radnik" u Bijeljini 19. maja biće održan trening sa početkom u 12.00 h, a za dobro vježbanje ove godine pobrinuće se Velinka i Helena Vuletić iz Bijeljine, Edina Kamenjašević iz Tuzle, Diana Radeljaš iz Brčkog i specijalni gost fitnes instruktor i Nike ambasador Janka Budimir. 

Generalni pokrovitelji Sport Vision i brend Nike potrudili su se da i ove godine svakog učesnika nagrade sa majicom. Svaki vježbač dobija vodu, a najsrećniji koga izvučemo na poklon dobija patike. 

DJ, video produkcija, snimanje dronom, profesionalne fotografije, samo su dodatak koji će učiniti ovaj događaj nezaboravnim. Budite i vi dio priče. 

Prijavite se putem broja telefona 066/293-879 ili FB stranice Izadji i treniraj



BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar