Jelisaveta uživa u izlascima

Od kada je došla u Beograd, Jelisaveta je redovan gost noćnih kubova, pa je tako bez svog supruga Miloša Teodosića uživala u nastupu folkerke Aleksandre Prijović koja će joj u junu postati kuma.

Zabava 07.05.2018 | 22:12
Jelisaveta uživa u izlascima
Mlada glumica Jelisaveta Teodosić već desetak dana je u Beogradu, a osim što snima seriju „Urgentni centar“ i igra predstavu „Hotel 88“, ona je kao ljubitelj noćnog provoda, iskoristila priliku da uživa i u pesmama buduće kume Aleksandre Prijović.

Gospođi Teodosić društvo je pravila njena sestra Milica, a alkohol nije bio potreban da damama digne raspoloženje. Uz običnu vodu, Jelisaveta i Milica su đuskale uz hitove „Senke“, „Totalna anestezija“, „Za nas kasno je“...

Iako Jelisavetin suprug uspešni košarkaš Miloš Teodosić nije bio pored svoje lepše polovine, glumica je redovno držala telefon u ruci, verovatno ga je izveštavala kako je u klubu kod buduće kume.



- Jelisaveta je neko ko voli da uživa u izlascima. Njoj nijedan žanr nije stran. U svemu uživa, samo joj je najbitnije da je okružena dragim ljudima. Neki su se začudili kada su je videli na Prijinom nastupu, ali kada je Aleksandra zapevala, Jelisaveta je već počela da igra i opušteno se ponašala - kaže izvor za „Blic“.
 
Jelisavetin suprug Miloš je dobar drug Filipa Živojinovića, pa će mu tako ujedno biti i kum na svadbi koju je Brenin pastorak zakazao za 21. jun u jednom beogradskom restoranu.

- Filip i Miloš se druže godinama. Jelisaveta i Aleksandra su počele da se druže, pa kada je saznala da Prija ima nastup u Beogradu odmah je poželela da ode. Miloš, zbog drugih obaveza, nije mogao da joj pravi društvo pa je povela sestru, koja je pre nekoliko meseci postala mama, i drugarice - objašnjava izvor za „Blic“.



Izvor „Blica“ kaže da će na svadbi Filipa i Aleksandre godišnjicu braka proslaviti i kumovi, Teo i Jelisaveta:
 
- Teo i Jelisaveta će ujedno na svadbi proslaviti i prvu godišnjicu braka, jer će četiri dana nakon venčanja Filipa i Aleksandre biti tačno godinu dana od njihove svadbe.



Kako je deset meseci provela u Los Anđelesu kako bi bila uz supruga Miloša, Jelisaveta se trudila da vreme upotpuni upoznavanjem grada. No, jedna stvar joj je najviše nedostajala iz Srbije, a to je hrana.

 - Najviše mi je nedostajala porodica. Kada to kažem, mislim na mamu, tatu, sestru i Pavla (sestrića). Osim toga i duvan-čvarci. Dosta sam ih pojela od kada sam stigla - priznala je Jelisaveta Teodosić.

Završila snimanje „Urgentnog centra“

Jelisaveta je odmah nakon dolaska u Beograd ušla na set kako bi počela da snima seriju „Urgentni centar“ u kojem igra stažistkinju Megi. Ona je ranije rekla da joj je gluma nedostajala, te da je sa zadovoljstvom prihvatila ulogu u ovoj seriji, čije je snimanje završeno. Organizatori serije su objavili da će serija početi sa emitovanjem uskoro, a u novim epizodama će se osim Jelisavete naći i njena koleginica iz serije „Ubice mog oca“ Ivana Dudić, kao i Dubravka Mijatović.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar