Luka me prisiljavao da pravimo drugo dijete

Nataša Bekvalac navodno se poverila prijateljici da ju je suprug Luka Lazukić prisiljavao da prave drugo dete.

Zabava 28.04.2018 | 12:09
Luka me prisiljavao da pravimo drugo dijete
Pevačica je ispričala da joj je muž nekoliko sati pre incidenta tražio da mu rodi bebu samo nakon mesec i po dana nakon što su dobili ćerku Katju kako bi je zadržao u kući između četiri zida.

– Kada je Nataša saopštila Luki da ide kod kuma i saradnika Alena u studio da snimaju nove pesme, on se unervozio i pokušao da je uveri da joj odluka nije pametna. Govorio joj je da joj je rano da se vrati na posao jer se tek porodila i da treba da brine o njihovoj ćerki Katji zato što je dobra majka i takva treba da ostane. Takođe joj je rekao da je potrebna u kući i da ne može da podnese kada je drugi muškarci gledaju na nastupima, a da on nije tu – kaže izvor za i dodaje:

– Bekvalčeva je pokušala da mu objasni da im ponestaje novca i da je prinuđena na to da što pre mora da završi nove pesme i vrati se na scenu. Nakon njenog odgovora, on je zbog ljubomore pobesneo i izvikao se na nju. Nije joj dozvolio ni da dovrši rečenicu, a već je postao agresivan. Prvo je počeo da joj zamera što je zaljubljena u ćerku Katju, a onda joj je rekao da pod hitno moraju da naprave drugo dete. Navodno, on ne želi da među njihovom decom bude velika razlika u godinama i da je sad pravi čas da porade na tome.

Nataša je bila u šoku. Pokušala je da mu objasni da nije prošlo ni dva meseca od porođaja i da je prerano, a uz to im ni finansijska situacija nije na zavidnom nivou. Nedavno mi se žalila: „Prisiljavao me je da pravimo bebu, ne mogu više da ga podnesem.“ Na kraju joj je priznao da je ljubomoran kad peva i da mu je namera da je drži samo pored sebe . Luka je okrenuo Nataši leđa, zalupio vrata i otišao. Ona je uplakana posle toga otrčala u studio. Posle nekoliko sati nastao je haos, kada ju je on prebio – završava izvor.

PR tim Nataše Bekvalac u njeno ime je potvrdio ovu priču.

– Istina je, ali ne bismo ništa da iznosimo javno dok Nataša prolazi kroz težak period – poručio je pevačicin portparol.

Novosti
foto:internet

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Re

28.04.2018 11:13

Jadni oni, nemaju novca. Ne se..!

ODGOVORITE
Name

re

28.04.2018 15:04

Zato su se i tukli sta drugo,varali su jedno drugo,imali su veze prije mijenjali partnere ko carape,Nata je bar poznata po tome da je par ljudi finansijski opustosila... E sad kad se sudare dvije osobe slicnog karaktera desi se to sto se desi i zato je bolje da se razidju nego da se tuku i da neko strada

Name

Draško

28.04.2018 15:01

Koga interesuje tvoje privatne priče glupačo. A taj tvoj je isto budaletina kad je uspio na tebe naletiti.

ODGOVORITE
Name

Olja

30.04.2018 07:10

Muskarci, barem vecina , ceznu da osvoje razgolicenu damu bilo da je "obicna" cura, tu negdje oko nas ili onu koja je vec postala poznata, a onda bi je umotali da je vise niko ne vidi, osim njih. Ima, doduse, i onih koji uzivaju sto drugima rastu zazubice kad prodju sa svojom polugolom "mackom", ali su u manjini. Cim je zena spremna da se razgoliti, to je znak da zeli musku paznju i ona takva ostaje. Batinama tu nema mjesta, iz jednostavnog razloga, sto to nije ljudski, a sto je muzik upravo dobio sto je trazio.

Name

Mica Maca

28.04.2018 15:27

Sve su drugi krivi,ma naravno,natjerase je da se zaljubi,da se uda,da radja...eeee...

ODGOVORITE
Name

vuk

28.04.2018 16:24

Protjerati iz Srbije da ne bude uzor zenskoj djeci u napacenoj i djecom siromasnoj Zemlji!

ODGOVORITE
Name

Milan

29.04.2018 06:09

Najbolje da se vrati cazimu ili da se uda za zmaja od sipova

ODGOVORITE
Name

Ivan

30.04.2018 09:27

Bravo, Zmaj je lijek za ovakve.