Objavila seriju nagih fotografija

Kim Kardašijan Vest svojim najnovijim obnaženim fotkama najavljuje lansiranje novog parfema KKW Body čija bočica će, očekivano, biti u obliku njenog tela.

Zabava 25.04.2018 | 13:37
Objavila seriju nagih fotografija
Najpoznatija starleta Kim Kardašijan Vest svojim najnovijim obnaženim fotkama najavljuje lansiranje novog parfema KKW Body čija bočica će, očekivano, biti u obliku njenog tela.

Američka starleta Kim Kardašijan se najnovijim poslovnim uspehom pohvalila na društvenim mrežama, ali i u magazinu "The business of fashion ".


"Najnoviji parfem koji izlazi u maju mesecu, "KKW Body", je toliko fantastičan. To je zapravo skulptura mog tela. Mirisna nota je toliko divna i veoma sam ponosna", kazala je supruga Kanje Vesta.

Kako bi što bolje predstavila i ispromovisala parfem sa svojim potpisom, Kim Kardašijan je uradila seriju nagih fotografija koje je kasnije objavila na društvene mreže.


Na fotografiji iza scene, majka troje dece pozira potpuno gola prekrivena sivim malterom koji nije mogao u potpunosti da prekrije njene intimne delove, međunožje i bradavice, pa je morala dodatno da ih bluruje.

Nakon ove fotke, na Tviteru su usledile i brojne druge nage poze.

Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar