Nina ostavila Filipa zbog poruka

Voditeljka Nina Radulović i teniser Filip Krajinović više od godinu dana uživali su u skladnoj vezi, međutim njihovoj ljubavi je, po svemu sudeći, došao kraj.

Zabava 25.04.2018 | 09:59
Nina ostavila Filipa zbog poruka
Nina i Filip pre nekoliko dana odlučili su da stave tačku na vezu, a razlog je teniserov sve slobodniji način života -česti izlasci i flertovanje sa drugim devojkama, piše "Alo".

Kako se navodi, u poslednjih pola godine voditeljka je svom izabraniku nekoliko puta pronašla poruke sumnjive sadržine, nakon čega su usledile svađe, a zatim i raskid.

Iako je tih nekoliko dana bio pažljiviji i posvetio joj se potpuno, ubrzo se nastavilo sve po starom. Tada su usledile još gore svađe. Filip je počeo da krivi Ninu što previše radi i vadio se da je njen posao razlog zbog kojeg ne provode dovoljno vremena zajedno. S druge strane, on joj se stalno pravdao kada ga nema kako ima sportske obaveze, a za to vreme je bio sa društvom i nekim devojkama. Kada je to saznala, plakala je danima. Filipa je gledala kao novu šansu za ljubav, a njen sin ga voli mnogo i navikao se na njega. Zbog toga joj je teško palo što joj se veza raspada pred očima, a onaj kojem je dopustila da bude deo njenog života je pravi budalom mesecima - ispričao je izvor ovog lista.

(Blic)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

budjelar ipo

26.04.2018 04:51

"novu sansu za ljubav " hahahahaha...jes vala , kako da ne, sjajna je.

ODGOVORITE