Brčaci vole brade

Duge brade i dalje su apsolutni trend! A u čemu je tajna rekli su nam nosioci brada i profesionalci berberi .

  • Magazin
  • Moda i ljepota


Poslednjih par godina svi su ludi za bradama. Žene za muškarcima kojima brade daju ultra mačo izgled, a muškarci uglavnom jer su otkrili da je nošenje brade mnogo prijatnije od svakodnevnog brijanja.

Bilo da bradu nose da bi bili u trendu ili zato jer im se jednostavno sviđa ovakav izgled, svim bradonjama je zajedničko da kada se jednom odluče na puštanje brade, godinama se ne vraćaju izbrijanom licu.

Sa pravim stilom brade svaki muškarac može da ima neponovljivi izgled i šarm, a nije slučajnost što je najpopularnija upravo kod muškaraca koji nemaju baš bujnu kosu.

Profesionalci kažu da brada ima mnogo prednosti uključujući i onu da dobrim oblikovanjem može da prikrije i nadomjestii neke nepravilnosti na licu ili podbratku, a takođe i štiti kožu od sunca i vjetra.

Za početnike je najvažniji savjet da brada uvijek bude čista i uredna, a za najbolje rezultate, stilzovanje ipak treba prepustiti profesionalcima, kaže Nikola Lazić, frizer

Upućeni kažu da brade imaju još jednu prednost – naime, većina prirpadnica nježnijeg pola smatra privlačnijim ovakav muževan i mačo izgled.BN TV

KOMENTARI5
POŠALJITE PORUKU

brade

24.04.2018 09:55

Sve sami cetnici ili su muhadjedini.

To su metroseksualci.Tako se to danas zove...

Alo Alo

24.04.2018 15:00

Najviše ih ima u Maoči i na Romaniji.

ehehejj

24.04.2018 23:01

Trt

25.04.2018 15:22

Ova "gospoda" govori čistim BČ dialektom.Ojha!

Аko su ovo pravi Brčaci,ja sam V.V.Putin.

Rusija

26.04.2018 07:29

Razvoj: NEST

© Đorđe Gajić 2018.
Sva prava zadržana.