Ren - antibiotik iz kuhinje

Ova biljka je posebno efikasna ako imate problema sa sinusima i zapušenim nosom kada je potrebno češće je konzumirati u svežem stanju.

Zdravlje 24.04.2018 | 09:15
Ren - antibiotik iz kuhinje
Ren je posebno efikasan ako imate problema sa sinusima i zapušenim nosom kada je potrebno češće ga konzumirati u svežem stanju. Potrebno je očistiti komadić rena i žvakati ga koliko možete da izdržite i potom sve ispoljunuti.

Melem za mršavljenje

Izmiksati u aparatu za seckanje 125 grama rena. Uzeti tri limuna, raseći ih i izvaditi semenke iz njih pa ih zajedno sa korom izmiksati i pomešati sa renom. U tu smesu dodati tri kašike meda i sve dobro izmešati. Čuvati ovaj melem u zatvorenoj teglici u frižideru. Uzimati po jednu malu kašiku melema dva puta dnevno uz obroke. Ovaj melem treba piti tokom tri nedelje i rezultati će biti vidljivi.

Tinktura za prevenciju raka

Fino isečene vrhove cvetova rena rastresito staviti u staklenu bocu, ali ne do samog vrha. Preliti stakleni sud domaćom rakijom od šljive i dobro zatvoriti. Ostaviti da odstoji i iz neproceđene smese jednom dnevno uzimati po kašiku tinkture razblaženu u čaši vode ili čaja.

Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar