Venger: Ljudi, pa nisam umro...!

Šarmantni Arsen Venger ume da se našali i na svoj račun.

Fudbal 24.04.2018 | 21:15
Venger: Ljudi, pa nisam umro...!
Pesma, aplauzi, baneri sa njegovim imenom, dresovi...

Arsen Venger bio je zvezda današnjeg meča koji je Arsenal dobio na "Emirejtsu" protiv Vest Hema (4:1) pošto je pre tri dana objavio da će napustiti klub na kraju sezone posle 22 godine saradnje, godinu dana pre isteka aktuelnog ugovora.

Viđali smo u Londonu i transparente protiv Vengera, čak i neke egzibicije sa avionom koji je nosio poruku "Arsene, odlazi", no ovoga puta je bio drag svima.

O Vengeru su prethodnih dana lepo govorili bivši fudbaleri, oni sa kojima je bio dobar - i oni sa kojima ne, potom menadžeri i treneri rivala sa kojima je znao da vodi i pravi rat putem medija (Ser Aleks Ferguson, Žoze Murinjo...), zbog čega se Francuz našalio na sopstveni račun.

"Samo je jedan Arsen Venger", odzvanjalo je "Emirejtsom" pre "press" konferencije na kojoj su novinari najviše želeli da čuju kako se on oseća zbog toga.

"Stvarno sam dirnut pohvalama koje sam dobio i zahvalan sam na iskustvu u ovoj sjajnoj zemlji, ali... Čini mi se kao da ljudi pričaju o meni kao da je u pitanju sahrana. Sad ne moram da umrem!", nasmejao se Arsen Venger i dodao:

"Hteo bih da zahvalim svima koji su bili fini prema meni. Sigurno sam dobio više pohvala nego što sam zaslužio, a možda i malo više kritika nego što je trebalo".

Izbegavao je da odgovori na pitanje da li je klub napustio samovoljno ili na "preporuku" kluba, naveo je da ne zna ništa o novom trener Arsenala i ponovio da je već sve rekao.

Ipak, u danu kada su se pojavile spekulacije da nije digao ruke od fudbala, odao je nešto što možda ipak više govori da bismo ga u narednim mesecima mogli gledati u drugom klubu/reprezentaciji ili u nekoj novoj ulozi.

"Ne želim da me jurite za šest meseci i kažete da sam lagao...", kazao je Venger.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar