Bufon odbio Boku, ima nešto drugo u planu!

Legendarni golman Juventusa ne želi u Južnu Ameriku.

Fudbal 24.04.2018 | 22:00
Bufon odbio Boku, ima nešto drugo u planu!
Legendarni italijanski golman Đanluiđi Bufon (40) odbiće ponudu Boke Juniors da je pojača na nekoliko meseci u pohodu na Kopa Libertadores.

Kapiten Juventusa uveliko gazi 40. godinu, ugovor sa Starom damom mu ističe u junu, a još uvek nije obelodanio odluku o svojoj budućnosti.

Mnogi pretpostavljaju da će na kraju sezone Điđi konačno okačiti rukavice o klin, bez obzira što ima unosne ponude. Najunosnija za sada stigla je iz Buenos Ajresa gde je trener Giljermo Baros Šeloto potvrdio da je Boka ponudila kratkoročan ugovor Bufonu.

Ideja argentinskog tima je da Bufon zaigra zajedno u Kopa Libertadores sa nekadašnjim saigračem iz torina Karlosom Tevezom, a ugovor bi važio do novembra 2018. godine.

Međutim, Tutosport piše danas da je Điđi spreman da odbije ponudu jer ga ne zanima da određeni vremenski period provede u Južnoj Americi, posebno dok ima malu decu kod kuće u Italiji. Štaviše, on bi radije da postane jedan od funkcionera u kalču, jedino je pitanje gde - u Juventusu ili Fudbalskom savezu Italije.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar