Sanderlend za godinu dana - od Premijer lige do Treće lige!

Klub nije uspeo da spase ni nekadašnji selektor Velsa. . .

Fudbal 22.04.2018 | 10:00
Sanderlend za godinu dana - od Premijer lige do Treće lige!
Kris Kolman je pre dve godine igrao za finale Evropskog prvenstva sa Velsom, a ovog vikenda je vodio veliku bitku u Čempionšipu kako bi Sanderlend zadržao u drugom rangu.

I nije uspeo.

Sanderlend će od naredne sezone igrati u trećoj diviziji engleskog fudbala, odnosno Ligi 1, pošto je danas poražen od direktnog rivala Bartona, pred svojim navijačima, i to golovima u 86. i 92. minutu utakmice iako su "crne mačke" vodile od 34. golom Padija Meknera.

Kolmanova ekipa nastavila je tako užasan niz kada igra na svom stadionu pošto ima samo dve pobede u poslednja 22 meča, a sada je zakucana "za dno" Čempionšipa.

Biće ovo drugo uzastopno ispadanje Sanderlenda u niži rang pošto su prošle godine, posle godina čudesnog spasavanja, ispali iz Premijer lige i zatim se suočili sa velikim finansijskim problemima zbog jakih ugovora i krupnih transfera.

Kolman je tim preuzeo u novembru, ali nije sa njima uspeo da napravi ikakav pomak.

Ovo je tek drugi put da će Sanderlend, koji postoji već 138 godina, boraviti u trećem rangu engleskog fudbala, a Kolman će i naredne godine voditi klub i plata mu neće biti umanjena.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar