Najtužniji plej-of u San Antoniju...

Greg Popovič ponovo neće biti na klupi zbog smrti supruge.

Košarka 22.04.2018 | 13:30
Najtužniji plej-of u San Antoniju...
San Antonio je pred eliminacijom iz plej-ofa, koji će u Teksasu želeti da što pre zaborave.

Sparsi su rutinski poraženi u sve tri utakmice protiv Golden Stejta, s tim da ih u trećoj nije vodio prvi trener, legendarni Greg Popovič (69), već njegov asistent, Italijan Etore Mesina.

Čuveni "Pop" propustio je tu utakmicu, a propustiće i narednu (poslednju?) zato što mu je preminula supruga Erin, pa je trener zato uzeo "slobodne dane", da bi ih proveo sa najbližima.

Iako su se u Teksasu trudili uobičajeno pripreme treći meč protiv Golden Stejta, smrtni slučaj u porodici Popovič ipak je uticao na igrače. Nije bilo minuta ćutanja (na drugim mečevima jeste), ali su košarkaši ipak emotivno osetili gubitak velikog trenera.

"Svi smo hteli da budemo sa Popom, da ga podržimo, ali smo morali na teren. Nije lako biti tu u ovakvoj situaciji", rekao je veteran Manu Đinobili, koji igra pod Popovičevim vođstvom skoro 16 godina.

Četvrti meč plej-of serije San Antonio - Golden Stejt zakazan je za nedelju u 21.30 časova, a franšiza iz Teksasa saopštila je da trener neće biti na klupi ni u toj utakmici.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar