Čanak: Ako mislimo da pobijedimo FMP...

Trener crno-belih opominje igrače uoči derbija drugog kola Superlige.

Košarka 21.04.2018 | 21:45
Čanak: Ako mislimo da pobijedimo FMP...
U pobedi protiv Vojvodine na "otvaranju" Superlige, košarkaši Partizana odigrali su po jednu četvrtinu dobro i loše, a dve dovoljno konstantno da mirno pobede Novosađane.

Uoči derbija 2. kola, Partizan - FMP (nedelja, 21 čas), trener crno-belih Nenad Čanak opominje da će oscilacije u toj utakmici biti nedopustive.

"Na utakmici protiv Vojvodine i tokom pripremnog perioda, na momente smo pokazivali da možemo da odigramo onako kako želimo. Isto tako, pokazali smo velike oscilacije kojima na sutrašnjem meču ne sme biti mesta. Dočekujemo ABA ligaša, ekipu koja se dugo borila za plasman u plej-of regionalne lige i ako mislimo da pobedimo, na terenu ćemo morati da prikažemo konstantnost i borbenost od početka do kraja", rekao je šef struke Partizana za klupski sajt.

Crno-beli i "panteri" odigrali su ove sezone dve utakmice u ABA ligi i oba tima pobedila su po jednom. U prvom duelu biilo je 87:84 za Partizan u "Pioniru", a u drugom susretu je FMP trijumfovao u Železniku 83:71.

Oba tima su u prvom kolu Superlige ostvarila pobedile, jer je i FMP bez problema takođe pobedio predstavnika Košarkaške lige Srbije - Metalac.

Parovi 2. kola:

u subotu

Grupa A:

Tamiš - Borac 19 časova
Mladost - Zlatibor 19
Zvezda - Mega

u nedelju

Grupa B

Metalac - Dinamik 18
Vojvodina - Vršac 20
Partizan - FMP 21

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar