Znamo im užu i širu familiju!

Ako nemaš želju za pobedom onda nisi za Partizan! Stojković se vraća u tim, Đukić kaže da je njegova ekipa bila dobro pozicionirala protiv Čukaričkog.

Fudbal 21.04.2018 | 19:45
Znamo im užu i širu familiju!
Vreme za revanš. Tako priželjukuju u Humskoj 1 pred zatvaranje drugog kola plej-ofa u kome Partizan dočekuje Čukarički (nedelja, 19.00, TV Arenasport 1).

I to samo tri dana pošto su Brđani u polufinalu Kupa Srbije tukli aktuelnog osvajača duple krune (4:2).

„Znamo im i užu i širu familiju, kao i oni našu. Biće čvrsta utakmica, poput one u kupu. Moj tim mora da popravi defanzivnu koncentraciju“, upozorio je Miroslav Đukić pred četvrti ovosezonski susret sa ekipom Nenada Lalatovića.

Jesenas na Topčiderksom brdu nije bilo golova, pre mesec i po crno-beli su slavili na Banovom brdu 2:0, a onda pretrpeli bolan poraz u kupu, posle kojeg je jasno da su promene u timu neophodne. Šef struke, pak, neće poimence da označi krivce.

„Nikog ne kažnjavam, samo tražim najbolja rešenja za ekipu, u nju stavljam igrače za koje smatram da su najadekvatniji. Sami smo krivi što nismo pobedili u sredu. Moramo da uđemo u meč isto kao u ligaškom susretu na Banovom brdu, da ne dozvolimo protivniku da živi od naših grešaka“, dodao je Đukić, koji ponovo neće moći da računa na štopera Bojana Ostojića (povreda zadnje lože), desnog beka Luku Cucina (prelom metatarzalne kosti), Sejdubu Sumu (suspenzija iz derbija), ali se u tim vraća golman Vladimir Stojković.

Četiri primljena gola, prvi put na srpskoj sceni posle deset godina, ozbiljan su udarac za crno-bele.

„Ne sviđa mi se to. Više volim pobedu 1:0 nego 4:3. Čovek sam koji ceo život igra u defanzvi i prija mi kad ekipa ima čvrstinu. Čudna je utakmica bila u sredu, primali smo neverovatne golove, nadam se da su oni posledica pada koncentracije, jer ekipa nije bila loše pozicionirana kod golova“.

Bez obzira na to što šanse za titulu, praktično, ne postoje, crno-beli su u obavezi da se iskupe u očima navijača za dva vezana poraza.

„Motiva ima na pretek. Partizanova obaveza je da pobeđuje, a igrači moraju da igraju kako bi popravili utisak o sebi i svima nama. Igraju da poprave svoje ugovore, da se negde prodaju. Nema razloga da ekipa ne izađe orna da trijumfuje. Ako igrači Partizana nemaju u venama želju za pobedom onda nisu za Paritzan“, jasan je Miroslav Đukić.

Još samo da ga čuju oni kojima se obraća...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar