Kraj sapunice? Najveći ugovor u istoriji NBA!

Plaćeniji od Ronalda. . .  Kavaj Lenard po svoj prilici ostaje u Sparsima.

Košarka 23.04.2018 | 13:30
Kraj sapunice? Najveći ugovor u istoriji NBA!
Neverovatne sapunice traju oko odnosa Kavaja Lenarda i San Antonio Sparsa, a neki su išli toliko daleko da su najavljivali odlazak ili trejd. Klipersi su već bili u niskom startu, ali očito je da ništa od toga neće biti.

Provereni Mark Stajn izneo je informacije kako Sparsi odbacuju mogućnost razmene svog najboljeg igrača i kako će mu ovo leto ipak ponuditi neverovatan ugovor koji će biti najveći u istoriji NBA lige. Već i ptičice znaju o povredi kvadricepsa zbog koje je Lenard ove sezone odigrao samo devet utakmica, a nakon toga poručio ekipi kako više ne može zbog bola i saniranja povrede.

Neće se najbolji igrač San Antonija vratiti ni u plej-ofu, gde su Teksašani pred eliminacijom. Navodno, nije se ni javljao svojim saigračima i strah je bio opravdan. Krenule su priče o razmiricama i mogućoj razmeni, no informacije iz kluba koje je objavio Stajn ipak govore nešto drugo i smiruju navijače. Sparsi će, naime, ovog leta ponuditi Lenardu ugovor na pet godina vredan 'bolesnih' 219.000.000 dolara?! Na početku nisu bili zainteresovani za takvu opciju, ali stvari su se promenile jer drugog izlaza očigledno nema. 

Ponavlja se tako situacija s Lamarkuson Oldridžom od prošlog leta, kada je on tražio trejd, ali nakon razgovora sve je ipak prošlo mirno i do razlaza nije došlo. Stajn je uveren kako će i ovaj put biti tako - da će Lenarda umiriti cifra od 43.000.000 dolara, koliko bi zarađivao po sezoni ukoliko prihvati novi ugovor...

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar