Luka Lazukić podnio krivičnu prijavu protiv Nataše

Luka Lazukić tvrdi da nije tukao Natašu Bekvalac, i da tog jutra kada je izašao iz stana ona nije iimala modrice i posekotine na licu.

Zabava 18.04.2018 | 14:38
Luka Lazukić podnio krivičnu prijavu protiv Nataše
LUKA Lazukić, suprug pevačice Nataše Bekvalac, kojeg je prijavila za porodično nasilje, podneo je danas Prvom osnovnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv Nataše, kojom je tereti za krivično delo lažno prijavljivanje.

Lazukić je krivičnu prijavu podneo preko svog advokata, precizirala je za Tanjug portparol tužilaštva Aleksandra Đenadić.

Ona je dodala da je tužilaštvu stigla i krivična prijava policije kojom se Lazukić tereti za krivično delo nasilje u porodici, jer je supruzi naneo lake telesne povrede.

Lazukiću je inače Prvi osnovni sud u Beogradu u ponedeljak izrekao meru udaljenja iz stana do 30 dana i zabranu prilaska i komunikacije sa suprugom, zbog sumnje da ju je tukao u noći između petka i subote.

S druge strane, Luka Lazukić tvrdi da nije tukao Natašu Bekvalac, i da tog jutra kada je izašao iz stana ona nije imala modrice i posekotine na licu.

- Napad je bio na mene. Prvo agresivno buđenje, a potom verbalni napad. Fizički me je napala udarajući po telu. A ja sam je tada sklonio i pokušao da pričam s njom, rekao je Lazukić, te dodao da je on povređen u navodnom napadu. A povrede nije želeo da pokaže.

- Ne možete da vidite, ima ko će da ih gleda. Ja sam oko 9:45 ujutru poljubio svoju suprugu i ćerku i izašao iz stana. Ona tada nije imala povrede, rekao je i objasnio od čega je Nataša dobila modrice i podlive 

- Što se tiče podliva na rukama i nogima, ona je išla na masažu protiv celulita, tvrdi Lazukić.

- Ja svoju ženu nisam pretukao i nisam razvlačio u kući i udarao u ranu od carskog reza. Odakle joj povrede, pitajte nju. Ako ona ne zna, onda će tužilaštvo da utvrdi i sudski veštak.

Osuđujem porodično nasilje i nasilje nad ženama. A još više osuđujem lažne prijave radi koristoljublja, radi svih tih žena koje su realne žrtve nasilja izjavio je Lazukić i najavio da će podneti prijavu protiv Bekvalčeve.

Na pitanje da li aludira da je Nataša Bekvalac sama sebi nanela povrede, Lazukić je rekao:

- Zašto je nemoguće? Ja nisam kriv, neka sud odluči. Naravno da ću se boriti za istinu, ne samo svoju već za istinu svih muškaraca koji su ovo pretrpeli od nje i koje rade po šablonu. Ta žena je spremna na sve.

Da li ona samu sebe može da uradi, da li može sebi da nanese povrede, da li neko drugi može to da joj uradi zarad svega? Ja sam bio u stanu svojih roditelja, jer sam došao po svoje dete koje je spavalo tu, pa da idemo na salaš....

Tada saznajem sve iz medija, u šoku sam dva dana, rekao je Lazukić.

Iako tvrdi da nije tukao Natašu, njen suprug kaže da će prihvatiti ako ga sud osudi, prenosi Blic.

Novosti
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nebojša

19.04.2018 20:17

1998. godine Nataša se na letovanju zaljubila u crnogorskog biznismena Lolu Lakovića. Otišla je od kuće i počela je da živi sa njim u Podgorici. 2000. godine je upoznala jednog od najbogatijih ljudi u Srbiji, Miodraga Kostića, koji je od nje stariji dvadeset godina koji joj je kupio stan i kola i platio svakodnevne reklame na Pink TV i njena gostovanja svo to vreme. Utehu nakon raskida sa Koletom i bezbroj svađa s njim joj je pružio glumac Sergej Trifunović, a zatim i kantautor Vlado Georgiev koji joj je posvetio pesmu „Lažljiva“. Slučajno mislite da je baš taj naziv pesme. Od 2004 je u vezi a posle i braku do 2011 bila sa Dačom Ikodinovićem najskupljim vaterpolistom sveta.Pevačica je tada izjavila da je želela samo seks za jedno veče što govori o njoj Alrila 2011 stupa u vezu sa Ljubom Jovanovićem koji zbog nje ostavlja Kristinu Radenković voditeljku Slagalice. U leto 2011 je sa Ćazimom Osmanijem "siromašnim" čovekom. 2012 sa Vladom Vuksanovićem a veza puna lrekida i svađa. 2015 se udaje za Ljubu Jovanovića a i taj brak završava zbog problema sa parama jer nije dobijala koliko je zamislila. I na kraju dolazi Luka Lazukić predstavljen kao vlasnik IT kompanije što znači pun para. Sve je iz ovoga svakome jasno da je za neke brak legalizacija prostitucije prosto rečeno. Nisam spomenuo prvog momka Dejana M. koji je danas doktor eltehničkih nauka u Mančesteru a ni studenta arhitekture koji je poginuo 2000 godine. I naravno brojne veze za jednu noć kako se i sama hvalila a što je dostupno svima na internetu.

ODGOVORITE