Smrt Davida čačnula "Zmijsko Gnijezdo"

Vrijeme Smrti Davida Dragičevića koje je odredio Željko Karan je 18. 03. u 4. časa ujutro.

Republika Srpska 17.04.2018 | 21:37
Smrt Davida čačnula "Zmijsko Gnijezdo"
Promene na šakama i stopalima ukazuju da je leš proveo u vodi najmanje dva, a najviše četiri dana, što znači da smrtni ishod nije mogao nastupiti pre navedenog vremena”, naveo je u reobdukcionom nalazu doktor Ivica Milosavljević (VMA), što znači da je vrijeme smrti po njemu između 20.03. i 22.03. 2018. godine.



Komentarišući nalaz Milosavljevića, Karan je za "Nezavisne" rekao da je u svom nalazu naveo maksimalni interval između vremena smrti i momenta obdukcije, a to je sedam dana. (Ovaj dio Karanove izjave ne znači baš ništa, sem bacanja prašine u oči).



"Kolega iz Beograda nije uzeo u obzir jednu stvar, koja mu vjerovatno nije bila poznata. Tada je temperatura bila -10, -12 stepeni. I voda je bila jako hladna", rekao je Karan, dodajući da je to možda razlog zbog kojeg je vještak iz Beograda stekao utisak da je tijelo bilo kraći period u vodi.

Međutim, Karan laže. Da je bila toliko niska temperatura Crkvena bi bila zaleđena.



Temperatura tih dana, 0d 18.03.-24.03. ove godine nije padala ispod minus jedan.

Potvrđuje to i sajt https://www.accuweather.com/sr/ba/banja-luka/35546/march-weather/35546



Prema tom sajtu, koji je relevantan, temperatura u Banjaluci se, u periodu od 18.03. - 24.03. kretala u intervalu od -3 do 7 stepeni.

Na sajtu Republičkog Hidrometeorološkog zavoda RS situacija je gotovo identična: prosječna temperatura u martu 2018. godine u Banjaluci je iznosila 5,4 stepena, a u navedenom periodu, prema njihovom grafikonu, nije, takođe, padala ispod minus tri stepena.



Pregledao sam i sve Dnevnike RTRS-a: U periodu od 18.-24. su isključivo pominjali kako vodostaj rijeka i dalje raste i ugrožava određena naselja i gradove u blizini Banjaluke.

Navedeno je samo dio “reobdukcije” Karanove obdukcije koja je, dosad, potpuno demantovana u njenim najznačajnijim dijelovima.

Željko Karan je direktan saučesnik u prikrivanju Ubistva Davida Dragičevića i njegova uloga u tom zločinu trebala je biti ključna, ali je raskrinkan. Razgolićene su i njegove laži, pa i ova “temperaturna”.



Karan je još uvijek na funkciji, što je pokazatelj da niko od onih koji odlučuju o ovom nesretnom društvu nema namjeru da reaguje.

Na funkciji je i Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova, koji je saučesnik u prikrivanju zločina - Funkcijom No1, jer je tvrdio da ne postoje “elementi krivičnog djela u smrti Davida Dragičevića”, što su demantovale fotografije obdukcije tijela umorenog mladića, koje je objavio njegov otac Davor.



Lukač je, uz to, zahtijevao od Želimira Lepira, Glavnog okružnog tužioca, da Ubistvo proglasi Suicidom, što je Lepir odbio.

Ovo svjedoči da je Lukač DIREKTNO umiješan u zataškavanje. I da on vodi cijelu tu Monstruoznu igru.

Lukač je trebalo da bude smijenjen odmah nakon što je Darko Ilić izišao na pres i, zajedno sa Karanom, pokušao kriminalizovati Davida, ali to nije učinjeno. Zato što Ne Smiju da smijene Lukača. Plaše se njegove reakcije, ali i njegove Grupe - jedan njen dio je institucionalizovan, drugi nije.

Grupa je vrlo Opasna i spremna na sve.

Darko Ilić, koji je po nalogu Dragana Lukača (što je novi detalj u ovom monstruznom zlodjelu), izišao na pres i pokušao javno, pred TV kamerama, zataškati Ubistvo trebao je da bude smijenjen istog tog 26.03., kada se pojavio pred novinarima.



Nije smijenjen, istragu i dalje vodi, jer ga štiti Lukač, kojeg se vlast Plaši.

Imaju i razloga: U situaciji kada MUP RS, koji vodi Lukač, javno zataškava Ubistvo, nema dileme na šta su sve pojedini pripadnici te institucije spremni. A spremni su i ubiti, jer, izvan svake razumne sumnje, u ubistvu svoje prste imaju pojedini pripadnici policije, posebno u njegovom zataškavanju.



Darko Ćulum, direktor Policije, već odavno nije trebao biti na toj poziciji, jer je i on tvrdio da “nema elemenata krivičnog djela u smrti Davida Dragičevića”, što je Laž, kao što je Notorna Laž koju je dotični izgovorio tvrdeći da je “drugi obdukcioni nalaz potvrdio prvi”. Demantovali su ga obdukcioni nalazi.

Iz MUP-a i dalje tvrde da “čine sve”, ali to sve nikako da da rezultate. Zato što je dio policije umiješan.



Bilo bi logično da su saslušani svi policajci koji su patrolirali te noći; Bilo bi logično da su saslušani svi pripadnici Uprave za borbu protiv terorizma, koji su 24 časa in continuo na ulici, prateći, po vlast, nepodobne, a ne potencijalne teroriste.

Na čelu te Uprave je Nedeljko Lubura, Lukačev zet, za kojeg se vežu brojne, najblaže rečeno, kontroverze. Sa izrazito negativnim predznakom.



Da pripadnici te uprave prate teroriste, otkrili bi, valjda, već ko je ispalio Zolju usred Banjaluke (30.09.2018.), kao i Ko je tih dana prijetio brojnim tužiocima. Među kojima nije Dalibor Vrećo, postupajući tužilac u slučaju ubistva Davida Dragičevića.

Ništa nije otkriveno.

A i Zolja i prijetnje Tužiocima, sasvim realno, mogu imati direktnu vezu sa ubistvom Davida Dragičevića.



Direktnu vezu sa tim može imati i bodenje nožem maloljetnika u kafeu “Life”, jedinom koji je podržao protest “Pravda za Davida”. Tu je otkriven počinilac, ali ne i da li ga je NEKO poslao?!

Zmijsko Gnijezdo i dalje sprečava, svim sredstvima, da se otkrije Istina, dođe do Pravde;

Zato je bitka za Istinu i Pravdu o Ubicama i Ubistvu Davida Dragičevića Bitka za Slobodu.

Nastaviće se...

slobodanvaskovic.blogspot.ba

Komentari / 96

Ostavite komentar
Name

DIREKT

17.04.2018 19:41

TO VASKOVICU PROPALI NOVINARU KOJI JE RADIO ZA FEDERALNU I NIGDJE GA NECE..

ODGOVORITE
Name

Re DIREKT

17.04.2018 20:02

Koji si ti kreten. Mora da si jedan od saucesnika ovog teskog ubistva

Name

RE Direkt

17.04.2018 20:07

Zasto je propao, zato sto ima integritet i ne da se kupiti i podmititi? Zato sto ima celicna muda da pise o kriminalu i korupciji koji nas gutaju? Koji je tvoj razlog zbog kog ti smeta borba protiv korupcije? Jesi li i ti u krugu povlastenih i korumpiranih? Ili ti je jednostavno ispran mozak i pristao si da zivis kao ameba? Ili si kukavica koja ne zeli to da prizna? Ili si samo zao?

Name

Deki Trn

17.04.2018 20:10

Udri Vaskovicu bagru i tjeraj da se otkrije sta je bilo s tim klincem....a ovi sto bi i smrt decka zataskali i precutali iz ljubavi prema nekoj stranci ili nekom idolu,oni su opasno bolesni.Nadam se da taj stadijum nismo datakli a cini mi se da ima onih sto bi i za smrt nasli opravdanje.Koliko zaslijepljen i ostrascen mozes biti da bi to uradio???Moj otac da je uradio nekome neko zlo ja ga ne bih sakrio i opravdavao....Pravda i zakon za sve da budu isti.Nazalost policija nam se pretvara u najvecu kriminalnu grupu...dileri,pljackasi,tuce,reket....za sve ovo su osudjeni policajci.A koliko ima zlodjela koja su prikrivena,e to samo bog zna.

Name

indirekt

17.04.2018 20:10

Direkt ti si režimska fukara. Ostani u dupetu velikog vođe i ne izviruj.

Name

aaa

17.04.2018 20:11

Pusti ti tu priču o propalom novinaru. Vasković je vitez za vas, nego ako je istina da i stradanje ovog dečka što je zboden nožem ima veze sa tim onda nemam riječi.

Name

Ma ja

17.04.2018 20:12

Sram ga bilo. Zato za nas radi nasa "milicija"

Name

Re Bot

17.04.2018 20:12

Šuti bote

Name

Re

17.04.2018 20:16

Vaskovic sto je pisao pre deset godina i sada je tocno

Name

Direktu bote

17.04.2018 20:27

Mozda bi trebalo da radi nasu javnu kucu,ciji je redovni dopisnik Goran Suvara?

Name

Zoki DIREKT

17.04.2018 20:34

Ljigavce.Imas li ti imalo mozga,svijesti i morala.Vaskovic pise samo istinu koja udara kriminalce u kosti.Tebi zelim i slicnim tebi da udarate svakim danom glavom o zid dok nedodjete sebi jer sudbina Davida Dragicevica sutra moze da zadesi tebe i bilo kog drugog,ali likovima poput tebe sto se lizete sa kriminalcima to treba poceti crtati jer ste glupi i gluvi.Danas jedino pamet nemozes kupiti,a to ti ocito fali.

Name

Didi

17.04.2018 20:35

Vidi DIREKTA botine !!!

Name

Direkt U Vušugla

17.04.2018 21:37

Direktnem ti ga direktno majmune.Ko te pita o federaciji da pričaš botu bolesni.Baš bi volio da se ovo tebi desi da vidim ti onda reakciju .Bolesnik

Name

to je to

17.04.2018 21:48

Slobodane Vaskovicu casni covjece, kako se boris za pravdu. Ljudi ti se dive.

Name

vik

17.04.2018 22:01

Samo BRAVO Vaskovicu...nastavi dokazivat lopovluke...koja policija!bolje mjesna zajednica ima osiguranje neg tzv.policija...JACI SI OD NJIH SVIJU I IMAS MUDA!!!!

Name

Re Direkt

17.04.2018 22:14

Nejavljaj se kad neznas progovoriti.Ako spominjes federaciju Vaskovic je i tamo rado slusan i gledan.Covjek je iskren a to sto nekom smeta nije on kriv a mnoga njegova pisanja se obistinjuju.

Name

VRS-RVI

18.04.2018 03:58

Koliko godina Vaskovic otvara oci ovome narodu!!! Sve sto je rekao na kraju se obistinilo!! I tad kad je radio za magazin 60 min mnogi su ga pljuvali , ali Vaskovic do dana danasnjeg nije odustao od svoje borbe da ukaze kakav zlocin se radi prema RS i njenim gradjanima zadnji 12 god vladavine ovog rezima!!! Vaskovicu samo napred, istina je spora ali je dostizna ,i zato imas podrsku svi oni koji su obespravljeni i koji misle svojom glavom, a vijeruj da je sve veci broj takvi!!! Pravda za Davida mora ugledati svijetlost dana, i zbog toga 21 svi na trg kraine, da dokazemo svima onima koji misle da ce zataskati sva ubistva u RS da nece uspjeti u svojim namjerama!!

Name

borac

18.04.2018 04:30

Evo ti si se javio sam i drugi ce malo prije ili poslije ali istina stigne.

Name

re direkt iz federacije

18.04.2018 04:32

Ako je radio za federalnu znači da vrijedi i opet moze raditi kad god hoće u odnosu na tebe , samo ori njive i dalje...

Name

re

18.04.2018 04:35

Vaskovića za ministra policije ili direktora RTRS.

Name

Vuk

18.04.2018 05:21

Nije on propali novinar, on je jos uvjek novinar za razliku od kupljenih prodavaca magle iz novinarske branse. Kazes radio za federalnu televiziju, neka je. Priznao ti ili ne RTRS i Srna su najgore novinske kuce i primjeri ne etickog novinarstva na ovim prostorima. Vaskovicu jednostavno ne mozete zapovjedati, tu je problem, zapalio vam cipele, ne znate da li bi ih bacili il gorali sa njima. Vatra se opasno siri, bice svasta.

Name

Tomo

18.04.2018 05:34

Kriminalac.....sumnjice ga za ubistvo....dodikov sticenik......ima nade za narod s ovakvim.....

Name

Propali novinar

18.04.2018 05:44

Jeste on propali novinar ali ne znaci da laze. Ako laze zasto ga ne terete sudski. Opasne rijeciji je izrekao.

Name

kompliment Vaskovic-u

18.04.2018 05:51

Da je gosp. Vaskovic direktor RTRS.a mnogi lopovi iz vlasti bi odavno bili iza resetaka, onako kako je i red za takve.

Name

ups

18.04.2018 06:56

Svi trebamo biti Vaskovići.

Name

Sale

18.04.2018 07:40

Zamolio bih Vaskovića i szp da ispitaju poskupljenje prasića u RS-u. Unaprijed hvala!

Name

Re:direkt

18.04.2018 11:16

Nije bitno da li pricu prica Vaskovic ili tko drugi. pitanje je da li je prica istinita. Vaskoviceva je prica istinita, ako nizasto onda zato sto je niko nije demantovao. Ne brani sto se odbraniti neda. Istinu i samo istinu, kome ona god se svidjala ili ne svidjala. Nije narod kriv sto se ova prica vodi u nedogled. Policija je izazvala narod, misleci da je narod glup, a jedan mladi zivot je JEDAN i on je nebitan. Itekako je bitan, jer sa ovim ubicama, to ubitstvo je namijenjeno i svima nama-nebitnima. SAMO NA TRG, I LIKACU, DODIGU, ILICU, CULUMU I dr. SUDITI za IZDAJU RS. p.s: Sve sto je Lukac uradio u ratu "za srpski narod", sada je pogazio i pokazao (i dokazao) da se borio samo za svoje interese. Mrzimo ga OPRAVDANO.

Name

Re: Direkt

18.04.2018 11:52

Nece ga niko do servisa vlasti...a posten narod citali, ga cita...pa ti sad vidi. Vise istine ima u ovome sto Vaskovic pise nego u svim izjavama alavih opanak politicara.

Name

RE: kompliment Vaskovic-u 18.04.2018 07:51

18.04.2018 17:43

Pored onakvog Mate Djakovica, ratnog clana Sigurnosne izvjestajne sluzbe Herceg Bosne Vaskovic, nazalost, nema nikakve sanse da dodje na celo RTRS. Na celo tog "javnog srevisa" mogu doci samo Dodikovi poslusnici i dupeuvlakaci!

Name

Sra Vam Je,

19.04.2018 20:02

Od cije ,zatrazite satelitske snimke ,jasno morate platiti za 48 casova dobijete podatke ;nemoj da stvarate probleme "sve se zna.

Name

HAHA

17.04.2018 19:46

Kad po YOUTUBE kruže ratni zločini ministra zar je nešto čudno tu ????

ODGOVORITE
Name

p

18.04.2018 10:24

Kako dodik i galijašević ne komentarišu ispaljivanje zolje u centru BL?Pa toga nije bilo u gradu ni 92-95!

Name

kome vjerovati

17.04.2018 19:51

Nije valjada da dr. Karan laže, to bi mu bilo prvi put, ako je rekao da je temperatura bila -10,-12 to je istina , šta znaju ovi u hidrometeorološkom zavodu.

ODGOVORITE
Name

VALJDA ZNATE

17.04.2018 20:31

Temperatura tekuce vode na dnu (tijelo po utapanju je na dnu) nije ispod 4 C.

Name

hvala

18.04.2018 08:09

Onda da vjerujem ovima iz hidrometeorološkog zavoda i patologu iz Beograda.

Name

e moj Davide

17.04.2018 19:59

Znam da tu ima gomila teškog kriminala ali šta da rade ionako demografski malobrojni Srbi. Da se građani što se bune protiv tvrdog kriminala poubijaju puškama s nedoličnim kadrovima iz MUP-a?

ODGOVORITE
Name

Samo sutu i cekaj

18.04.2018 09:50

Sve sto vise pisemo i proteThjemo onise grupisu naoruzVaju omasovljuji bice sve. vise neotkri eni Dobro su organizovanii lmaju svoje odrede u svakom gradu Naprimer 4 10 2018. Poli ija koja je otkrila pljacku i pokussj ubitva nije s.jelaprivesti poconioce samo ja dobila upzore j nedirAj tosu nasiljudi policajci rade svoj posao i izvinjavaju se gradja ima rijecima neamijemo.

Name

Vjera

17.04.2018 20:00

Meni nije jasno ovo: zar su stvarno mislili da ce ovo sa Davidom proci? Nije valjda da jos to misle? No passaran!!!

ODGOVORITE
Name

re

17.04.2018 20:16

Nije samo David Dragičević monstruozno ubijen nego je skoro ispaljen RBR na neku zgradu u Banja Luci.

Name

A uuuuuuuuuu

17.04.2018 21:03

Pa kod policije je ovo prošlo više puta, dok su se ovako dobro ispraksali sa skrivanjem.

Name

Šalji dalje

17.04.2018 21:41

Čiji čovjek je "ISPALIO" zolju, produžio dalje lagano. Skretanje pažnje, nađe se krivac, kupiš ga... Sve smišljeno. Prijetnje tužilaštvu, uplašiti javnost. Gadostima nikad kraja. Znamo sve, ne možete nas prevariti!

Name

Samo Vas posmatram

17.04.2018 20:16

Dobro pogledajte ovaj pogled,valjda vam je jasno sta vas ceka,ako on ostane gdje jest

ODGOVORITE
Name

..

18.04.2018 07:30

Upravo..i ja ga posmatram na svakoj slici, jeza me prolazi..

Name

Nedeljko Bajic Mile

17.04.2018 20:22

Samo naprijed do istine i slobode naroda od kriminalne vlasti.

ODGOVORITE
Name

ljubija

17.04.2018 20:32

I Republika Srpska ,izgleda ima svog "Legiju".Samo hoce li imati Sablju?

ODGOVORITE
Name

Prijedor

17.04.2018 21:06

ovaj je sa svojim kumom Djolom Regodicem opasniji i od Legije.... Cumeta... bili su oni zajedno kada su polagali ispite u Subotici he..he.. fakultet za menadzment... cudi me da nisu doktori nauka...ZAMISLITE DJURADJ I LUKAC DOKTORI NAUKA....nema dalje... dno dna... sto bi rekao Djordje Balasevic

Name

rePrijedor

18.04.2018 05:02

Ima takvih doktora nauka u MUPdosta.Pa na primjer onaj ja mislim da je bivši inspektor CJB Banja Luka Siniša Karanović je magistar iz Novog Sada. Osuđen je krajem 2016 na tri mjeseca zatvora radi narušavanja bezbjednosti radnika Sector Security u centru Banja Luke 2009.Dali je presuda pravosnažna ne znam?

Name

Mitar

17.04.2018 20:36

Lukača u ludnicu vidite mu facu.

ODGOVORITE
Name

In

18.04.2018 20:15

A kostresevic preko noci covjek postao faca u mup -u.

Name

globalna strategija NATO?

17.04.2018 20:39

NATO bi da izvodi vojne vježbe na Manjači i da tamo ostavlja osiromašeni uranijum? Da ih niko ne ometa izazvali su međusobnu zavadu Srba u Banja Luci (monstruozno ubistvo Davida Dragičevića, ispaljivanje RBR-a na poslovnu zgradu i sav ostali aktuelni kriminal)?

ODGOVORITE
Name

Nikola

17.04.2018 20:57

Budalo jedna,narod ne pada vise na vase lazne obojene revolucije,soros,Nato i sl...te fore vise ne prolaze! PRAVDA ZA DAVIDA i sloboda narodu,lopovi u zatvor!

Name

X

17.04.2018 21:05

Nabijem ti osiromaseni uranijum znas gdje.

Name

Ja

17.04.2018 21:14

Opet je otac postavio slike tijela sa obdukcije na Facebook-u. Javna grupa Pravda za Davida. Gledajte ljudi. Gledajte roditelji. Gledaj svijete šta je "zadesna" smrt.

Name

Re za globalnu strategiju

17.04.2018 21:44

Idiote...pa jel nisi nesto pametnije mogao smisliti ? Ccccccc

Name

Re globalna strategija NATO

18.04.2018 09:07

Poštedi nas te teorije zavjere, molim te. Ne dozvolimo ljudi da nam bacaju prašinu o oči! Pokrali su nas i kradu i dan danas! Lažu nas! Plasiraju neistinu! Dijele otkaže! Manipulišu ! Napravili su od nas prosjake! Zbog njih odlazimo iz države! Evo , sad su nas počeli i ubijati! Da i dalje ćutimo? ?? E pa neće moći! Ovo je kap koja je prelila času!

Name

Laktasanin

17.04.2018 21:35

niko ne sme da vas bije osim nase milicije

ODGOVORITE
Name

RE JA

18.04.2018 04:39

TE POVREDE SU NASTALE U TUCI A TO STO MISLITE DOBITI POENE NA SMRTI MLADICA NE PIJE VODE..UZALUD VAM TRUD SVIRACI.

Name

RE RE JA

18.04.2018 06:49

Da u tuci pred ubistvom!

Name

re ja Opet JA

18.04.2018 06:56

U kakvoj tuči su dobijene te povrede? Objasni kada već znaš! Ko kupi poene na smrti mladića? Kome "uzalud trud svirači"??Ocu što želi da sazna istinu?

Name

Novo vrijeme

17.04.2018 21:44

Pravocemo novi RTRS,a Slobodan Vaskovic ce biti direktor!

ODGOVORITE
Name

Anti bogatas

17.04.2018 23:52

APSOLUTNO SE SLAZEM SLOBODAN VASKOVIC ZA NOVOG DIREKTORA RTRS IPAK JE TO VLASNISTVO NARODA A MILORADA DODIKA JOS SAMO TREBA DA SE DODA DA PISE ---MDRTRS--

Name

Galeb

17.04.2018 22:00

Kakva Pravda motke i vile i po pravdu u Laktase tu je Ronhil i gnezdo kriminalaca dok to gnezdo nebude unistene nista od zakona i pravde.

ODGOVORITE
Name

RS

17.04.2018 22:08

Postavi li iko pitanje cime se taj decko bavio? Da li je mogao uci u problem droge i sl? Jadan smo mi narod kada nam je za sve kriva politika... Fuj...

ODGOVORITE
Name

za RS

18.04.2018 05:38

Evo da ti objasnim čime se bavio.... Dečko je igrao košarku odlično, pohađao IT akademiju, išao na instrukcije iz matematematike, bio student ETF u Banjaluci, čuvao psa, često išao na ručak kod babe i dede, pisao stihove i pjesme i pravio dredove. Prodavao nož na Pik-u jer "mu ne treba " ,tako je napisao. Moguće da će sljedeći scenario biti da ga povežu sa dilerima ili ko zna čim...ali zaboga otkud u našoj državi dileri?! Pa bezbjednost je na nivou!

Name

kkk

18.04.2018 05:43

Niko nema pravo da uzima pravdu u svoje ruke! Niko.

Name

БЛ Лејди

18.04.2018 05:49

Значи ако је конзумирао дрогу, и значи свакога ко конзумира дрогу допуштено је крвнички мучити и крвнички убити?! Је ли тако и са алкохоличарима?! Ма шта пишеш?

Name

RS

18.04.2018 07:29

Gospodjo draga pojma Vi nemate... Naravno da je svakom normalnom covjeku zao kada se ugasi mladi zivot! Moj komentar se odnosi samo na pisanja da je vrh drzave i politika ubila Davida... Te postavljam pitanje da l8 je u pitanju neko ko je kriminogen itd itd... A Vi koji se palite na politiku i sve vam smeta u ovoj drzavi nastavite gledati svoja posla i bavite se svojim zivotima! Da ste pametni bili bi profesori i ne bi gubili vrijeme mlateci praznu slamu!

Name

♥️ nije kamen

18.04.2018 07:40

Ovdje vidimo samo jadnost tvog zadatka. Danas svi znamo ko je David Dragičević. ♥️

Name

e moj Davide

18.04.2018 09:06

Koja je to anarhija. One što su ubili Davida treba u kazneno-popravni zavod radi toga ali i radi obaveznog liječenja ovisnosti o drogi. One iz MUP-a i drugih struktura vlasti koji to neće tako treba u kazneno-popravni zavod zbog demantovanja, prikrikrivanja i podržavanja tog i drugih teških krivičnih djela (pucanje iz RBR-a u po grada)...

Name

Re: RS,RS

18.04.2018 11:53

Ma ovima u vlasti ne trebaju profesori. Njima trebaju poslusnici-oni koji nista ne znaju. Ma kakvi profesori-oni takve tjeraju iz RS. Da bi profesoru nesto naredili, morate znati vise od profesora, a svi znamo da je znanje mesara puno nize od znanja profesora. Da li je i Vase znanje @RS na nivou mesarskogl, valjdajeste dokmesare branite. Skolujte se, jes da je to tesko...

Name

jokas

17.04.2018 22:11

Po meni su veci saucesnici oni koji iznose ovakve gluposti i obmanjuju narod..

ODGOVORITE
Name

Greska

17.04.2018 22:24

Zolja ispaljena usred Banja-Luke "30.09.2018".

ODGOVORITE
Name

Mick

18.04.2018 08:29

Ma doslo do samoispaljenja, nemoj tako... LoL.

Name

mislim

18.04.2018 04:36

Po mafiji smo prekoracili juzno amerikance.

ODGOVORITE
Name

Bogota

18.04.2018 08:30

Pa oni dolaze kod dodika i lukaca na kurs.

Name

kiza

18.04.2018 04:50

Pitanje je kuda vodi ovaj brod. Odgovor je iz magle u mrak.

ODGOVORITE
Name

NN

18.04.2018 05:42

Cilj opravdava sve, do nezavisne RS.

ODGOVORITE
Name

Kanada Re, NN

18.04.2018 07:51

Idi, covjece , lijeci se. Tebi covjek ne treba nista objasnjavati, bolestan si. Sva sreca I tamo postoje bolnice za teska mentalna oboljenja.

Name

Nikola ozren

18.04.2018 06:17

Dok omladina ne izadje na ulice od ovakve podrske preko interneta nema nista.Vlast i prizeljkuje ovakav scenario internet buntovnika psi laju karavani prolaze. Davno.

ODGOVORITE
Name

Kanada

18.04.2018 07:42

Ljudi moji, video sam nove fotografije koje je objavio Davidov otac. Uzas ! Zeljko Karane , stidis li se svoje diplome I crne zemlje po kojoj hodas ? Zar su ono lakse tjelesne povrede? Pa objasni nam kako izgledaju teske tjelesne povrede, doktore . Nisam mislio da sam u stanju reci: samo I'm zelim da produ kroz sve ono kroz sta su prosli Davidovi roditelji I nista manje I nista vise. Vrli " minister policije" I vrli " direktore policije" da li mozete pogledati sopstvenoj djeci u oci a Davidove oci vam nece dozvoliti da imate miran san dok ste zivi. U to sam siguran. Vas I one koje stitite treba povjesati na trgu , u paklu goreli dabogda , a dotle vidite kako cete. Jos malo mislicete da se u vasim zivotima nista nije promijenilo pa cete poceti polako psihicki pucati I na kraju cete, ako vas narod prije ne smjesti iza resetaka, zavrsiti u ludnici. Jer I vi ste of krvi I mesa , samo sto niste ljudi . Davidove oci I oni strasni uboji ce biti vas sudija.

ODGOVORITE
Name

dott

18.04.2018 07:49

Ilića i Lukača na poligraf i slučaj će biti riješen.

ODGOVORITE
Name

Svetozar Neretljak

18.04.2018 08:17

Ubistava od samog dolaska na vlast Dodika još od 98.koliko hoćete, ali se nemogu nigdje iznijeti baš što je on od tada do danas na vrhu tog svega.

Name

JA

18.04.2018 07:57

VASKOVIC JE PRAVI I TREBINJSKI BISKUP MU JE PRAVIO SACEKUSE.

ODGOVORITE
Name

x.x.

18.04.2018 07:59

Lukac, ilic, karan na poligraf.

ODGOVORITE
Name

Turboskara

18.04.2018 08:12

Da nema Vaskovića i Bursaća u RS bi bilo Mrak mrak mrak totalni je mrak ništa se više nevidi u tami.

ODGOVORITE
Name

Prno Mahmut

18.04.2018 08:24

A kako moze biti covjek moralan i normalan kada je cinio zlocine nad stanovnistvom drugih nacija u BiH.

ODGOVORITE
Name

Dovla

18.04.2018 09:09

Idem neki dan ulicom, kad kraj mene prodje policijski auto. Automatski me uhvati nesto u stomaku. STRAH.

ODGOVORITE
Name

Vitez Istine

18.04.2018 09:10

Veliki sljam se skupio u MUPU...nikad ovako nije bilo i prije je bilo kriminala ali sada je sve gore i gore,valjda zato sto su se nakrali pa sad hoce da na sve nacine zastite svoje interese,prihode koje imaju na razne nelegalne nacine. Samo da se zna,sigurno pola policije ne podrzava ovaj MUP,samo za sada sute ali ako krene nesto ozbiljnije od strane naroda,priklonice se pola MUP LUKACU ODLAZI.

ODGOVORITE
Name

модричанин

18.04.2018 09:35

Треба све запослене и оне који тек требају бити запослени у јавним установама, од државних, републичких до општинских нивоа тестирати на дроге. Коме се нађе траг опијата, моментални отказ, без права жалбе. Тестирање увести у закон као обавезно.

ODGOVORITE
Name

Sale

18.04.2018 10:09

U rs očigledno postoji policija unutar policije, u jednu ruku to i nije loše, većina svjetskih policija to sigurno ims, medjutim šta je loše, loše je to, što se ta policija koristi za obračun sa neistomišljenicima unutar svoje zemlje protiv svoga naroda i sl, a ne protiv neprijateljskog djelovanja prema zemlji i narodu, e to je problem.

ODGOVORITE
Name

BOBA

18.04.2018 18:39

KOD NAS JE SVE RAĐENO KAO OVAJ SLUČAJ.KO TO NIJE PRIMJEĆIVAO TO JE NAJVEĆA BUDALA.TOLIKO SU SE OSILILI DA SU IM BITNA DOBRA KOLA, ZGRADE, FUNKCIJA.ŠTA JE ZA NJIH UBISTVO.NJIMA SU PREDMETI BITNIJI OD ČOVIJEKA.TO SU FUNKCIJE JA TEBI TI MENI.PODRŠKA ZA DAVIDA.POZDRAV ZA VASKOVIĆA.

ODGOVORITE
Name

ĐURĐEVAK

18.04.2018 18:42

Nešto veliko se iza brda valja. Kad-tad će to izaći na površinu Glavešine, dobro razmislite kuda dalje....

ODGOVORITE
Name

18.04.2018 19:22

Vasković je Kralj čovjek sve zna a istina boli nema šta

ODGOVORITE
Name

Lapsus

19.04.2018 17:37

30.09.2018 ispaljena zolja usred Banjaluke (tak text navodi, il je ovo prorocanstvo)

ODGOVORITE
Name

S

20.04.2018 02:48

SVE.SAME.UBICE.I.KRIMINALCI.NAROD.VAS.SE.BOJI.KRIMINALCI..PRAVDA.ZA.DAVIDA.

ODGOVORITE
Name

acogz

20.04.2018 06:11

Zolju ispalio 30.09.2018.godine? Koja li je sad godina? Da ja nisam nešto prespavao???

ODGOVORITE