Sampaolijev prvi presjek - Ikardi ni među 35 za SP!

U argentinskim medijima procurele informacije o spisku koji će za mesec dana objaviti selektor Gaučosa.

Fudbal 16.04.2018 | 15:00
Sampaolijev prvi presjek - Ikardi ni među 35 za SP!
Selektor Argentine Horhe Sampapoli prihvatio se vrućeg krompira kada je u maju 2017. godine preuzeo Gačose. Mundijal u Rusiji izboren je tek u dramatičnoj završnici kvalifikacija, a pred temperamentnim Argentincem je sada još jedan nezahvalan zadatak, a to je izbor tima za Rusiju.

U tamošnjim medijima procurele su informacije da je Sampaoli je napravio prvi presek i sastavio spisak od 35 imena, koji predstvljaju potencijalne kandidate za konačnu listu od 23 igrača koji će nositi dres nacionalnog tima na najvećoj smotri svetskog fudbala.

Sve šanse da zaigra u rusiji definitivno je izgubio odlični golgeter Intera Mauro Ikardi, koji definitivno nije igrač po ukusu Sampaolja, pa će navalu Gaučosa činiti neki drugi igrači.

Spisak će definitivno biti objavljen 14. maja, a prema navodima argentinskih medija na njemu će se naći sledeći igrači:

GOLMANI: Serhio Romero, Franko Armani, Vilfedo Kabaljero, Nauel Guzman i Agustin Marčesin.

DEFANZIVCI: Fabrisio Bustos, Gabrijel Merkado, Nikolas Taljafiko, Nikolas Otamendi, Ramiro Funes Mori, Markos Roho i Federiko Facio.

VEZISTI: Maksimilijano Mesa, Enco Perez, Pablo Perez, Ever Banega, Đovani Lo Selso, Anhel Di Marija, Manuel Lansini, Erik Lamela, Lukas Bilja, Diejgo Peroti, Eduardo Salvio, Markos Acunja, Matijas Kraneviter, Emilijano Rigoni, Leandro Paredes, Havijer Maskerano.

NAPADAČI: Kristijan Pavon, Lautaro Martinez, Lionel Mesi, Serhio Aguero, Paulo Dibala i Gonzalo Iguain.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar