Mladi u Loparama obilježili Vaskrs

Aktiv mladih Opštinskog odbora /OO/ Srpske demokratske stranke Lopare organizovao je danas vaskršnje druženje sa sugrađanima kojima su darivali vaskršnja jaja.

Republika Srpska 08.04.2018 | 19:18
Mladi u Loparama obilježili Vaskrs
Potpredsjednik OO SDS-a Lopara Želimir Nešković čestitao je svim građanima ove opštine i majevičkoj dijaspori najradosniji hrišćanski praznik-Vaskrs.

„Slaveći Hristovo vaskrsenje slavimo praznik mira i ljubavi, pobjedu života nad smrću", poručio je Nešković.



Današnju akciju mladih SDS-a podržao je predsjednik Srpskih privrednika u Švajcarskoj Stojan Stevanović i istakao da mu dolasci u rodni kraj mnogo znače a posebno na velike pravoslavne praznike.

„Dolazim redovno u rodni kraj, i svi mi, koji smo rodom sa Majevice a nalazimo se na privremenom radu u inostranstvu pomažemo našu opštinu u okviru Udruženja Majevičana", rekao je Stevanović.

On je napomenuo da je cilj ovog udruženja da pomaže rodni kraj, socijalno-ugrožene stanovnike Lopara, obnavljanje škola i drugih aktivnosti.

Stevanović je najavio podršku Domu zdravlja ove majevičke opštine, u toku ove godine za izgradnju objekta u kojem će biti smješten Centar za mentalno zdravlje.

Ativnosti mladih podržao je i načelnik opštine Lopare Rado Savić koji je čestitao Vaskrs sveštenstvu i monaštvu Srpske pravoslavne crkve, i svim majevičanima.

„Vjerujem da ćemo u duhu Vaskrsa dodatno biti podstaknuti da nadgrađujemo naše naše porodice, ali i da zajedničkim nastojanjima svih pojedinaca društva, unaprrijedimo naš majevički kraj", rekao je Savić uz pozdrav vječne radosti Hristos vaskrse, vaistinu vaskrse!

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

N.N

08.04.2018 18:12

Bravo za akciju i omladinu sds-a!!! Divno...

ODGOVORITE
Name

pero

10.04.2018 15:34

Bravo za ovu trojicu i njihovu mladost!

Name

SDS LAKTASI

08.04.2018 22:09

Svaka cast za najbolju stranku, i najbolju omladinu. Zajedno do pobjede, od Lijevca polja do Majevice, i do Hercegovine ! pozz iz Laktasa

ODGOVORITE