Mladić: Sve gore stanje generala

Zdravstveno stanje generala Ratka Mladića je sve lošije, a haški ljekari nisu dali objašnjenje zbog čega mu u posljednjih nekoliko nedjelja jako otiču noge, izjavio je Srni generalov sin Darko Mladić.

Republika Srpska 07.04.2018 | 16:08
Mladić: Sve gore stanje generala
Darko Mladić kaže da je njegov otac malaksao i da osjeća konstantan zamor.

"Mi za sada ne znamo zbog čega dolazi do oticanja nogu. To može da budu i bubrezi i srce i svašta nešto. Oni su obavestili njega i nas da nije ništa strašno i da treba da unosi manje soli, iako on skoro uopšte ne unosi so. Taj savet stalno ponavljaju", rekao je Darko Mladić.

On je naglasio da je njegov otac dobio neke ortopedske čarape, čijim nošenjem se otok povuče, ali se ukoliko ih ne nosi otok vraća, što mu onemogućava kretanje.

Darko Mladić je rekao da su haški doktori generalu Mladiću mijenjali terapiju, ali da odbrana i porodica nemaju informaciju šta su mu konkretno promijenili.

"Advokati su samo dobili dokumentaciju koju dobijaju na nedeljnom ili na dvonedeljnom nivou i tamo ne piše ništa specijalno, bar mi nismo videli. Sa lekarima pokušavamo da dobijemo više informacija", rekao je Darko Mladić.

Darko Mladić kaže da zdravstveno stanje ne deprimira generala Mladića, ali da je on sve slabiji.

On je rekao da je porodica i danas uoči najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa u stalnom kontaktu sa generalom Mladićem i da se trudi da mu olakšaju situaciju.

Izvor: Srna

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

A je A

07.04.2018 14:28

Moj generale šta dočeka..... Žao mi je čovjeka kao da mi je rod, rođeni. Jedina utjeha u svemu ovome je da ćeš dovjeka ostati u srpskom narodu zapamćen kao veliki vojskovođa koji je stajao na čelu vojske Republike Srpske u odsudnim trenucima njenog stvaranja. Čast mi je što te lično poznajem i što sam u tri akcije učestvovao direktno pod tvojom komandom. Ne daj se generale, ponosni pripadnici vojske Republike Srpske su uz tebe svim srcem.

ODGOVORITE
Name

Re A je A

07.04.2018 14:32

Pa kad ga poznajes sto ime ne stavis a ne A je A.Onda B je B i tako dalje .

Name

re

07.04.2018 14:50

Uzalud sve sto si napisao,kad poslije rata sve izgubimo za stolom.Mocnici dovedu svoje ljude na vlast i sve unistise.Kao i uvijek,volimo vlast i spremni smo se odreci najrodjenijih.Nazalost,ispade za koga i zasto se borio??

Name

Re re

07.04.2018 23:09

Za dodika nije sigurno ni za mene a ni tebe.

Name

Radašin

07.04.2018 14:59

Živa legenda Srpskog roda dok je ratovo ratni profiter mile je švercovo naftu i ronhil posle ga je nazivo kukavicom što se neće da preda sada mu se uvlači kao veliki patriota.

ODGOVORITE
Name

kuku nama sa nama

07.04.2018 20:45

GDJE SAD ONAJ BAK ŠTO JE REKAO 22.11.2017,G.DA ĆE GA BRANITI I POMAGATI MU...I TI LOPOVE LAKTAŠKI OČEKUJEŠ DA SUTRA IDEM ZA TOBOM DA BRANIM RS...ŽIVIM ZA TO DA MI DAŠ PUŠKU..JOJ SAMO JEDAN RAP-UHHHH..SVEJEDNO SVI STE ISTI..ŠTO VEĆA POZICIJA U OPŠTINSKOJ VLASTI ILI LOPOVLUKU,TO MILIJE NIŠANITI,A ONDA PREGBJEG ALIJINIM BERETKAMA..LIČNI STAV,TEK DA MILORAD ZNA..

ODGOVORITE