Izgorio stan i njegov vlasnik

Tijelo muškarca čiji su inicijali O. M. /65/ pronađeno je u stanu koji je izgorio u požaru u Doboju, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Republika Srpska 07.04.2018 | 10:47
Izgorio stan i njegov vlasnik
Riječ je o vlasniku stana koji je sinoć potpuno izgorio u požaru u stambenoj zgradi u Vidovdanskoj ulici. Požar je prijavljen policiji sinoć oko 19.45 časova.

Tijelo vlasnika pronašli su vatrogasci, koji su ugasili i požar u stanu iznad izgorjelog stana. Tom prilikom izgorio je dnevni boravak u stanu vlasništvo S.P./74/.

Policija će zajedno sa inspektorom za eksplozivne materije i poslove zaštite od požara Policijske uprave Doboj danas obaviti uviđaj da bi utvrdili uzrok požara.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

(Srna)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

zest

07.04.2018 11:42

U Kneževu je preksinoć umro čovjek ispred Sportske dvorane. Hitna pomoć nije reagovala niti izašla na lice mjesta, iako, kažu gradjani, da su ih pozivali. Žalost, bruka i sramota!

ODGOVORITE
Name

Marko

09.04.2018 06:19

Neznam zasto me nebi cudilo da nisu imali goriva u autu,da im je akumulator bio ispraznjen,da su bili u obliznjoj kafani pa nisu culi telefon ili da su odisili do kuce da zatvore ovce i jos nesto urade oko kuce pa ce doci !!!