Mezimici pravi šmekerski potez

Glumac Ivan Bosiljčić otkrio je da je ono što je priredio mezimici pravi šmekerski potez, a nema sumnje da će oduševiti mnoge zbog ovog gesta.

Zabava 05.04.2018 | 07:44
Mezimici pravi šmekerski potez
Ivan Bosiljčić je mnogo vezan za svoju mezimicu Ninu, pa čak i kada je zauzet poslovnim obavezama on koristi svaki slobodan trenutak da bude sa njom. Ivan ovih dana uveliko radi na snimanju serije "Urgentni centar", ali ga to nije sprečilo da snimi i pesmu za svoju ćerku Ninu s kojom će se predstaviti na ovogodišnjem Dečjem beogradskom proleću. Za ovu pesmu je bio zadužen Vladimir Graić Graja.

- Naša Nina je danas na poklon dobila pesmu o sebi. Najšmekerskiju pesmu dosad! Napisao ju je čika Graja, otpevao tata, najveća podrška bila mama. Nina je zaslužila svaku notu. Njoj ću je pevati na ovogodišnjem Dečjem beogradskom proleću - otkrio je Ivan.

Glumac je ranije rekao da je, kad je reč o vaspitanju deteta, najbitnija dobra organizacija.

- A ispoštovati tu organizaciju je podvig na kvadrat. Odmah smo se usaglasili oko Nininog vaspitanja. Vezivanje za kompjuter i zavisnost od interneta, tek će se videti koliko je to štetna stvar. Uspevamo u tome da je ne poštedimo, već zaštitimo od toga. Detetu može sve da se objasni. Nekada dete ne pristane tako lako, ali ipak smo mi roditelji - rekao je ranije Ivan za "Blic", i dodao:

- Kada smo zajedno, dogovorimo se da sve zaustavimo i da ne trošimo histerično vreme. Ako nam se leži, da ležimo, ako nam se šeta, da šetamo i nema ono imamo sat vremena za neke aktivnosti i da to moramo da obavimo.

Inače, Ivan Bosiljčić već nekoliko godina unazad održava muzičko-poetske večeri pod nazivom "Par stihova za nas". Njegova supruga Jelena je ranije izjavljivala da veruje u svog supruga kada je reč o muzici, te da nema potrebe da ga savetuje jer je on talentovan i toj oblasti.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar