Seks skandal trese Hrvatsku

Saborski zastupnik HDZ-a Franjo Lucić u velikom je problemu nakon što je su se pojavile obnaženi selfiji koje je istaknuti član vladajuće stranke slao ljubavnici

Region 30.03.2018 | 21:38
Seks skandal trese Hrvatsku
Saborski zastupnik HDZ-a Franjo Lucić u velikom je problemu nakon što je su se pojavile obnaženi selfiji koje je istaknuti član vladajuće stranke slao ljubavnici iz luksuznog hotela.

Lucić je ljubavnici slao intimne fotografije koje je snimio tokom višegodišnje veze. Franjo Lucić je u višegodišnjem braku, a na svoju je suprugu prebacio deo poslovanja nakon što se protiv njega pokrenut sudski postupak.

Deo selfija koje je obnaženi Lucić slao ljubavnici snimljen je u izuzetno luksuznom hotelu, sa mermernim kupatilima, raskošnom spavaćom sobom, kristalnim lusterom, noćnim ormarićima s ekskluzivnim dizajnerskim potpisom Versaće i skupocenim dizajnerskim detaljima.

Lucić je u svojoj posljednjoj imovinskoj kartici naveo veliku neimaštinu, pa tako tvrdi da nema ušteđevine, kao ni nekretnine, automobil, brod ni deonice. Po službenoj imovinskoj kartici Lucić je najsiromašniji HDZ-ovac u Saboru.

Po objavljivanju fotografija oglasio se i Lucić koji tvrdi da je ovo "strašno, potpuna katastrofa", ali da fotografije "ne odgovaraju istini", i da mu se sve namešta.



(Novosti)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Igor

30.03.2018 19:54

Hahahahahahaha morž sa konzerve Eva sardine.

ODGOVORITE
Name

Re

30.03.2018 20:24

Svi su ovi na vlasti isti samo nisu uhvaceni. Koriste vlast da bih zaposlili i vrbovali.

Name

Joka

31.03.2018 09:50

Hahaha , dobra konstatacija

Name

Kaj Bre

30.03.2018 20:39

Mene su Zagrebcani uvjek asocirali na pedere,hebote ovaj nije peder,svaka cast.

ODGOVORITE
Name

E

31.03.2018 11:14

Lafcine, mora da je u gace strpao krastavac, ako mu je los imovinski karton poslat cu mu pare za africku sljivu.