Izbila tuča u Vladi FBiH

Zbog svađe a potom i fizičkog obračuna dvoje zaposlenih u Kabinetu Vlade FBiH, morala je da interveniše i policija. Tuča u Vladi dogodila se u utorak, ali je tek danas to i potvrđeno.

Bosna i Hercegovina 29.03.2018 | 13:54
Izbila tuča u Vladi FBiH
Sukob je izbio između službenika S. P. i službenice N. B, potvrdilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Nezvanične informacije su da je svađa prerasla u fizički napad u kojem je S. P. napao N. B. i njegov potez je, prema nekim stavovima u Vladi, za suspenziju.

“Policija je intervenisala. Još se prikupljaju podaci. Još nismo dobili konačne odgovore hoće li ići prekršajna prijava, ali događaj je evidentiran – kažu u MUP-u.

Direktorica Kancelarije za odnose s javnošću Raska Bračković-Denjalić kaže da je od službenika uključenih u incident zatražila službene izjave na okolnosti zbog čega su u kabinetu Vlade FBiH morali da intervenišu policajci.

U Vladi FBiH nezvanično se moglo čuti da je S. P. i ranije pravio incidente, i da je putem Fejsbuka upućivao prijetnje Aleksandri Pandurević, poslanici SDS-a u Parlamentu BiH. Takođe nezvanično, po kuloarima se govori da ovo nije prvi incident jer je ranije jedan službenik Vlade, navodno, udario sekretaricu jednog ministra.

Izvor: Avaz

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

rodjo

29.03.2018 12:09

A onakva ljubav bila i sad doslo do ekscesa.....!!! Mozda se radi o podobnima a ne sposobnima tj obrazovanim i kulturnim ljudima??

ODGOVORITE
Name

Samo Se Rokajte ,

29.03.2018 12:12

Tako ti to biva,kada svi ruke ikaju u blagajni "e sve ce to narod da pozlati ( ukoliko budemo jos zivi).

ODGOVORITE
Name

K

29.03.2018 12:28

Nije ćeo masirati

ODGOVORITE
Name

Stršljen

29.03.2018 12:36

Čuj prijetio Pandurevicki. " Izdajici". Zar nije Klosarcu. "Patrioti".

ODGOVORITE
Name

RedBull

29.03.2018 14:48

Vjerovatno se radi o maloljetnim osobama dok su samo inicijali doticnih.

ODGOVORITE