Moj predsjedniče, kakva je vlast?!

Ja, Mladen Jandrić, učesnik sam u osnivanju i član stranke SNSD-a od 1996. godine,. . Bio sam ponosan tog dana 17. februara 2018. godine, pošto sam iskreni član SNSD-a godinama i doživio da lično upoznam mog predsjednika. Poželio sam da, za uspomenu za sebe i svoju porodicu, napravim jednu fotografiju sa predsjednikom. Na moju ličnu želju, da načinim tu fotografiju, koju ću vam rado i pokazati, predsjednik je, mislim isto tako sa zadovoljstvom, prihvatio. Šta je bilo nakon toga saznaćete u pismu koje nam je uputio Jandrić,a koje prenosimo u cjelini.

Republika Srpska 28.03.2018 | 10:53
Moj predsjedniče, kakva je vlast?!
Poštovana BN televizija,

Obratiću vam se ovim pismom u nadi da ćete ga objaviti u jednoj od vaših emisija. S obzirom na vaše objektivno izvještavanje, imam apsolutno povjerenje da ćete i u mom slučaju objaviti u potpunosti jednu, prije svega, interesantnu priču.

Ja sam Mladen Jandrić, stanovnik opštine Šipovo, ratni veteran, ratni vojni invalid, rođen 06.02.1964. godine u Gornjem Vakufu-Uskoplju.

Zaposlen sam u ŠG"Gorica" Šipovo od 1998. godine. Po profesiji sam šumarski tehničar, školu sam redovno završio u Srednjoškolskom centru na Ilidži 1982. godine. Višu lovnu školu završio sam u Karlovcu 1988. godine.

S obzirom na moje adekvatno obrazovanje dobio sam povjerenje od poslodavca da preuzmem radne zadatke i poslove upravnika radne jedinice „Lovstvo".

Prilikom dobijanja rješenja za upravnika lovišta, zatekao sam katastrofalnu situaciju u samom lovištu „Šipovo". Do 20.02.2018. godine, kada i prestaje da važi moje rješenje upravnika lovišta, situacija u lovištu „Šipovo", zahvaljujući mojim radnim kolegama i meni, dostigla je veoma zavidan nivo po pitanju uređenja lovišta, brojnosti divljači i svih drugih pozitivnih faktora.

Kada sam prihvatio rješenje upravnika, to je bio „vruć krompir u rukama". Ali obzirom na važnost te djelatnosti i moje dotadašnje iskustvo, prihvatio sam sve rizike tog posla.

Sve bi to bilo u redu da se politika nije umiješala, uvidjevši da taj lovni turizam i veze koje se stiču preko lova donose mnoga dobra. Ova moja priča ima za nauk da otvori oči svim lovcima i građanima, ne samo Republike Srpske već i Federacije BiH.

Za period mog desetogodišnjeg rada u lovištu imao sam privilegiju da organizujem razne lovove za lovce iz čitave regije, a izvojio bih kao najvažnije za Republiku Srpsku i opštinu Šipovo, lov na medvjeda za uvaženu marokansku princezu Lalla Aminu. Taj lov se u potpunosti završio profesionalno, na zadovoljstvo sviju koji su organizovali i učestvovali u tom lovu. Pored tog lova imao sam čast da organizujem lov na medvjeda za direktora ruske Sberbank, uvaženog predsjednika Nebojšu Radmanovića i velikog lovaca i mog prijatelja predsjednika Ustavnog suda, gospodina Džerarda Selmana.



Za sve što se dešavalo u lovištu, smatrao sam kao svoju profesionalnu i moralnu obavezu i tako sam se i ponašao. Samo da napomenem da i za brigu o lokalnim lovcima, koji su izuzetno važni u ulozi stvaranja jednog ovakvog lovišta, ja sam lično zaslužan.

Poenta ove moje priče je u tome da, kao i u svemu, za lične potrebe lokalne politike, glasova potencijalnih glasača za izbore, naš sadašnji načelnik opštine gospodin Milan Kovač, odlučio je da to sve preuzme u svoje ruke, kandidovavši se za predsjednika Lovačkog udruženja „Tetrijeb" Šipovo, naravno, kao načelnik, uz pomoć svojih jataka i licemjera, zadobio je povjerenje.

„Cilj opravdava sredstvo", stara je izreka....

Na početku, za običan narod i lovce, nije ni slutilo šta će se na kraju ispostaviti kao krajnji njegov cilj. Nije sporno da čovjek ima pameti jer je u vrijeme političkih lovova u lovištu „Šipovo" lansirao Gorana Zubića, magistra lova u Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS, kao eventualnu potporu za njegove potrebe.

Ovde su, kao što narod kaže „ jednim metkom ubijena dva zeca". Samo da napomenem da je naš uvaženi načelnik vlasnik pet firmi koje se bave preradom drvnih sortimenata. Za ljude koji ne znaju, informacije radi, Goran Zubić učestvuje i u raspodjeli drvnih sortimenata.

Sve jasno kao dan... Za jednu malu opštinu, kao što je Šipovo, od velike je važnosti promocija turizma koji se, uglavnom, ogleda kroz lovni i ribolovni turizam. Da bi se dalo na značaju lovnog turizma, u lovištu „Šipovo" se organizuje svake godine hajka na vuka, koja je tradicionalnog karaktera. Kao što je poznato da lovci nemaju granica, bez obzira na vjeru i naciju, na našu manifestaciju dolaze lovci iz svih krajeva BiH i regije, pa čak i iz inostranstva. I ovom prilikom, 17. februara 2018. godine, kada je i održana hajka na vuka posjetili su nas lovci iz svih krajeva RS i Federacije BiH, naravno na naše veliko zadovoljstvo.

Ulazimo u predizbornu kampanju za najviše funkcije na državnom nivou.

I...gle majstora Milana Kovača.....
Shvativši brojnost lovaca, pozove u goste Presdjednika Republike Srpske Milorada Dodika!

Samo da napomenem, osim predsjednika, u goste su pozvani gospodin Nebojša Radmanović, predsjednik Ustavnog suda gospodin Džerard Selman, predsjednik Lovačkog saveza RS gospodin Savo Minić, zamjenik ministra za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu RS gospodin Goran Zubić i naravno svi njemu važni lokalni poltroni koji isključivo rade u službi lokalne politike i njegovog ega.

Da bi ova priča imala smisao i da narod Šipova shvati poentu politike Milana Kovača, ispričaću vam krajnji ishod.



Ja, Mladen Jandrić, učesnik sam u osnivanju i član stranke SNSD-a od 1996. godine, što ovaj moj narod i zna. Nikad se nisam stidio ni bojao, čak štaviše, bio sam ponosan tog dana 17. februara 2018. godine, pošto sam iskreni član SNSD-a godinama i doživio da lično upoznam mog predsjednika. Poželio sam da, za uspomenu za sebe i svoju porodicu, napravim jednu fotografiju sa predsjednikom. Na moju ličnu želju, da načinim tu fotografiju, koju ću vam rado i pokazati, predsjednik je, mislim isto tako sa zadovoljstvom, prihvatio.

Za jednog osnivača stranke od 1996.godine, nikakve privilegije nisam tražio. Za sve što sam uradio i za stranku i za lovište, a i za narod, samo sam želio fotografiju sa Predsjednikom!

U momentu fotografisanja, gospodin načelnik opštine Šipovo, vidno pijan, okružen svojim poltronima, udostoji se da mene „maršne", misleći da istim pokaže svoju moć.

Nećete vjerovati da je Milorad, vidjevši njegov gest, uhvatio mene za ruku i zamolio me da se ne ljutim.

Ovaj naš narod, natjeran svim ucjenama a naročito trenutne vlasti u Šipovu, izgubio je jedino što je imao....ponos.

Naravno da sam i ja taj isti ponos izgubio. Uvidjevši šta ta ista politika za koju sam lično ja i moja porodica glasali 20 godina, vratio sam gospodinu Milanu Kovaču na svoj način, braneći svoje lično dostojanstvo, pljusnuvši ga u lice čašom obične vode a potom sam napustio manifestaciju.

Ostala je ružna slika za sve one koji su svjedoci tog događaja. Sve vrijeme mog, da kažem uspješnog rada u lovištu, smetalo je Milanu Kovaču i Goranu Zubiću jer nisam dozvolio da oni umiješaju svoje prste. Logikom-što bi on to radio, kad bismo mi mogli-....

Trebao je bilo kakav razlog da se ja smaknem sa te pozicije. I eto njihovog opravdanja...



Ko je Mladen Jandrić da pljusne načelnika opštine pred čitavim državnim vrhom?!

Subota 17.02.2018. godine.... završena je hajka na vuka, kao i obično, bez uspjeha. Nije bilo odstrela vuka ali šta je bilo važno za tu hajku? Ja sam bio na nišanu Milana Kovača i Gorana Zubića. Taj odstrel izvršen je 20.02.2018. godine pozivom mog direktora gospodina Dakić Jove, uz njegovo saopštenje da je načelnik opštine, vlasnik pet firmi, „vlasnik ŠG"Gorica""naredio da se ja izbacim iz firme po kratkom postupku.

Samo da napomenem da imam 34 godine radnog staža, da sam uspješno obavljao sve radne zadatke, da sam školovan za posao koji sam obavljao, da se nisam nikada ogriješio o zakon niti se bavio kriminalnim radnjama...

I eto....moj ga direktor ispoštova....tražio je taj isti moj direktor od pravne službe u kojoj rade dva pravnika i jedan pripravnik da napišu rješenje za otkaz na moje radno mjesto.

Ne bi bili pravnici da ne poznaju prava radnika, pa su isti odbili da izdaju takvo rješenje da ne bi došli u situaciju, ni oni, ni preduzeće, da plaćaju odštetu za nepravdu.

Dobio sam rješenje za Službu uzgoja i zaštite koje nema veze sa mojim obrazovanjem. Šta je, tu je...izdrži.

Da se vratim na početak priče... Poenta i suština je da je Goran Zubić, ucijenivši Milana Kovača, ostvario svoj cilj...da preuzme Posebno lovište „Vitorog" a to dokazuje da je na moje radno mjesto upravnika lovišta zaposlio svog sestrića Miroslava Rakitu, dipl.inž.šum. a za lovočuvara svog šuru Kvrgić Milana.

Poštovana Televizijo BN,

Gledajući vaš program, primijetio sam da prikazujete sve oblike mobinga i nepotizma. Ovaj moj slučaj zaslužuje pažnju čitave RS. Ako treba, sve ću potkrijepiti dokazima, jer mi je u ličnom interesu da, prije svega narod mog Šipova, shvati kakva nam je trenutna vlast.

E MOJ PREDSJEDNIČE!!!

Komentari / 118

Ostavite komentar
Name

Boban

28.03.2018 09:07

Pa svi su ti takvi ovi crveni.

ODGOVORITE
Name

neutralni

28.03.2018 09:35

Po čemu su oni "crveni"? Samo po demagogiji. Tipična tajkunsko-kumovska-kriminalna klijentelistička organizacija.

Name

boro

28.03.2018 09:35

Cim sam vidio ko je na prvoj slici odmah mi se i tekst zgadio

Name

D

28.03.2018 09:36

Bas tako vecina ih je naivnih kao vi gosp Jandricu mislite ako se uslikate il pozdravite da ste faca ili ko zna sta a niste svesni da vas nadgledaju opstinski papci poput nacelnika i sefova jadno je da si tek nalon 20g primjetio da je snsd politika manipulacije i interesa za svoj dzep i jadno je da su ti se oci nakon 20g otvorile da bn izvestava iskreno i objektivno ali vecina je takvih snsd clanova...

Name

borac

28.03.2018 09:53

Svi su isti nema tu crveni bili su i crni i tada nam se crno pisalo isti politicke gluposti zemlja treba covjeka narod stanovnike a politicke poltrone po komentaru si isti samo sa bivse strane svi zajedno ste djubrad sreca pa ne ovisim ovama.

Name

pisac

28.03.2018 09:53

Dobro je da ima ljudi koji su progledali.

Name

JEL PJEVAŠ

28.03.2018 10:14

JEL TI STARI PJEVAŠ POD ŠATORIMA ILI NE. IZGLEDA DA NE PJEVAŠ. PA TRENIRAJ STARI. VIDIŠ KAKVO JE VRIJEME. IL SE ISELI. DOK JOŠ IMAŠ KOJI MIŠIĆ ZA BAUŠTELE. AJMO OMLADINOOOOOOOOOOOO................................................

Name

Colic

28.03.2018 10:17

Uzgajio je zvijer, pa ga zvijer pojela. I sada se nesto cudi. Sve si ti to sam sebi kriv. Je*o te Dodik

Name

hercegovac

28.03.2018 10:24

I sjetio si se sad nakon tolikih godina? A koliko je mladih i sposobnih ostalo bez posla zahvaljujući tvojoj pomoći da se sekta održi na vlasti? Kada su nacisti došli po komuniste, ja sam ćutao; jer nisam bio komunista. Kada su zatvorili socijaldemokrate, ja sam ćutao; jer nisam bio socijaldemokrata. Kada su došli po sindikalce, ja se nisam pobunio; jer nisam bio sindikalac. Kada su došli po mene, nije preostao niko da se pobuni. trenutno spremam ručak žaliću te kasnije kad budem imao vremena

Name

Rajko Bulajic

28.03.2018 10:38

Smijenili te pa ti sad kriv Doda. Da sam na njegovom mjestu ja bih te i uhapsio bezveznjaku jedan

Name

Mihajlo

28.03.2018 10:41

Zalosno je sto ti je trebalo mnogo godina da progledas.

Name

Rade

28.03.2018 10:44

Ko ti je kriv sto si se letio slikati. Jel treba sad da kukamo za tobom sto si izgubio mjesto upravnika?

Name

Bravo za odbranu obraza

28.03.2018 11:33

Pa ljudi moji, zašto se dijelimo na crvene i one druge. Čovjek je pošteno radio svoj posao, i pošteno stao u odbranu obraza kada ga je fukara napala. Treba mu dati podršku, svi pošteni građani i svi pošteni članovi SNSD-a i SZP-a i ostalih stranaka treba da daju podršku ovom čovjeku.

Name

xxl

28.03.2018 13:01

Jos jedan, ovaj put mali, ali bitan razlog, da je ova vlast zrela za promjene. U tom smislu, najbitnije je da krenemo svi, koji nismo u ovim prljavim konbinacijama, podrzavati gospodina Vukotu Govedaricu, kao jedino moguce alternativno rjesenje i covjeka koji moze zapoceti neophodne promjene, koji je mald, iskusan, energican i prije svega posten. Upravo iz ovih razloga, losi i korumpirani kadrovi su i poslednjih mjeseci napustali SDS, jer su licno osjetili da u SDS licni interesi nisu i ne mogu biti iznad interesa drustva. Da je ovo ovako ukazuje i cinjenica da vlast nema nijedan argument kojim bi diskvalifikovala Vukotu, osim praznih prica o saradnji sa onima sa kojima je vlast izglasala Zakon o akcizama na nivou BiH, sa kojima je vlast dugi niz godina po svim pitanjima saradjivala u Sarajevu i slicno. Podrska za Vukotu i SDS mora biti svakim danom sve jaca i jaca.

Name

Banda

28.03.2018 14:26

Crvena, smrknuce se i njima.

Name

Nobelovac

28.03.2018 16:16

 Директор циркуса то одмах дојави властима које оглобе највиђеније људе. Ћоркан једини бива задржан у притвору где га до бесвести избатина Ибрахим Чауш. Осам дана долази себи, а осмог дана пролази кроз чаршију као онај кога сви познају и који никада не стари, као весела будала којој је „вазда Бајрам“. Ovako je to davno opisao naš Ivo Andrić, a svaka sličnost sa današnjim likovima je SLUČAJNA.

Name

E

28.03.2018 18:44

Sto me zbuni ova fotografija, nikako da skontam, ko je od ova dva mededa veci lovac na pare ?asa skontala sam mile ronhil kroacija.

Name

E

28.03.2018 18:44

Sto me zbuni ova fotografija, nikako da skontam, ko je od ova dva mededa veci lovac na pare ?asa skontala sam mile ronhil kroacija.

Name

jojo

29.03.2018 06:48

Pa ako do 2018 ste nisi skonto ko je baja, to si i zaslužio

Name

Rale

29.03.2018 09:50

Danas svaka budala moze da se slika sa javnim licnostima pa onda pokusavaju to zloupotrebiti. Najbolje zna Nole na svojoj kozi to. U prilozenoj slici jasno se vidi koliko je drzavnik i njaveci srpski politicar ikad Dodik "odusevljen" ovim slikanjem al eto dobio je i ovaj svojih 5 min. u medijima. Super ljudino uspio si u zivotu.

Name

re Borac

30.03.2018 06:16

Prethodna vlast nije bila SNSD niti načelnik a niko nije dirao rad ovog gospodina koji je pripadao drugoj opciji . Nije nametao zarad izbora svoje ljude za glas više- prema tome nisu isti.

Name

Šumar

28.03.2018 09:07

Podrška za kolegu! Svaka čast što si javno objavio istinu. Sačuvao si ponos i dostojanstvo. Sve bude i prođe važno je ostati čovjek!

ODGOVORITE
Name

Tu

28.03.2018 09:47

Haha jandric kao ona Joke iz serije mi nismo od juce

Name

borac

28.03.2018 09:54

Podrska iskrenom piscu.

Name

Lovac Na Novac

28.03.2018 16:20

Jasno kao dan da Mladen nije nikakav čovjek. Samo lični interes! Primjer je kakva djeca ne treba da vam budu. Toliko primjera ima gdje je razočarao i najbliže prijatelje... Ali je u pravu za Milana Kovača. 101% !!! To je dno dna ljudsko! Ja ne mogu sebi dozvoliti da takvo smeće pozdravim! Ono kad se gadite sami sebi jer vam se čovjek uopšte obratio... Bez skrupula, manira, stida... goli otpad... Sve oko njega je sumnjivo. Sve što ima je oteto, ukradeno, zaradjeno utajom, dugom drzavi i radnicima. Niko, nikad i nigdje nije lijepo i dobro za njega bilo šta rekao.

Name

A jeste li kasnije

28.03.2018 19:06

Pjevali onu sa "Kajmakcalana" Pukni zoro? :-) :-) :-)

Name

Bravo

29.03.2018 00:42

Svaka čast na hrabrosti. Skidam kapu

Name

Milko

30.03.2018 21:38

Tipicni medjumafijaski obracun oko plijena. Zasto bi namma gradjanima ovo bilo zanimljivo?

Name

Hare

28.03.2018 09:08

BN jedina ima muda stvari objaviti ovo bi glavni urednik RTRS bacio u kantu za smeće

ODGOVORITE
Name

!!!

28.03.2018 14:46

Jandriću! Zahvali bogu da ti je dao snagu da progledaš. Ovaj načelnik Kovač mi je odvratan tip zbog nekih njegovih manira (ako se neko sjeća gostovanja njegovih na nekad solidnoj ATV televiziji način na koji sjedi u studiju) Crvena boja nama Srbima nikad dobrog nije donijela, a snsd je svojim dolaskom donio obilje te boje koja kad se dugo gleda u nju izaziva u čovjeku potrebu za nasiljem i slično. Juče 27.03. u juternjem programu na javnom servisu gledam rubriku "dogodilo se na današnji dan" i ostajem zapanjen sledećim. Spominju da je na taj dan rođen Njemački fizičar Rentgen, da je poginuo Ruski kosmonaut Jurij Gagarin eto to su podatci bitni za naš narod, a niti jednom riječju se ne spomenu 27.03 1941. dan kad je Srpski patrijarh Gavrilo Dožić sa patrijaršijskog balkona okupljenom narodu uzviknuo "bolje rat nego pakt, bolje grob nego rob. Komunisti dodadoše tome i hoćemo savez sa SSSR-om" i sve pripisaše sebi. Zbog tog našeg prkosa Hitler odlučuje da nas kazni što će i uraditi 6. aprila. Eto dragi moji Srbi takav imamo javni servis koji svojim radom produbljuje podjele u narodu, širi opšte nezadovoljstvo, a svojim mentorima će se u oktobru razbiti o glavu. Jandriću! Dobro si uradio kako bi tvoja svijest pomogla da se mnogi još osvijeste dok ne bude kasno.

Name

Valjda

28.03.2018 09:08

Nemam pojma STO ovo objavljuje portal BN-a,ovaj ima cilj do predsjednika,bas kao i sa zeljeznicarima i doktorima iz Zvornika,mislim da si uspio doci do pivice i rakinice kod predsjednika

ODGOVORITE
Name

Re

28.03.2018 09:34

Prifulao si sigurno. Znam frajera. Nije on taj!?

Name

E super

28.03.2018 13:14

Onda se zajebao,posle 22 godine progledao i to onda kada je po guzici dobio.Zao mi je al od tih nije ni bilo ocekivati drigacije,mislim za funkcionere pa vala i bilo koje partije.Toj kategoriji borca se skida kapa i pita stanjos mozemo zabtebe uraditi,al vjeruj druze ti crveni nemaju srca ni patriotizma niti zelje da nesto bude uspjesno,smo LICNI INTERES

Name

Boki

28.03.2018 18:50

Jadno je kako svi progledate tek kad se licno o vama radi.

Name

... DA ČIKO B'ONU...

28.03.2018 09:09

Još jedan primjer kako se propali mesar i kmečavac mile odnosi prema poštenim ljudima iz Snsd! Sve je ovo miš mile ranije dogovorio sa krimosom Kovačom da uklone ovog poštenog čovjeka i da lopovi na čelu sa Kovačom preuzmu sve u svoje ruke! Na njihovu žalost kad mesar mile bude pometen na izborima i završi u zatvoru i sve ostale ove njegove lopove čeka ista sudbina! Hapšenje i zatvor!!!

ODGOVORITE
Name

Slavko

28.03.2018 12:28

Posten kao francuska sobarica,jedan od vecih poltrona,ali nije izdrzo do kraja

Name

Zmaj Od Šipova

28.03.2018 09:10

Samo revolucija ulica uči u institucije i izbaciti ih napolje.postaviti poštene ljude ove pohapsiti sa svom porodicom koja je umiješana u kriminaliteta im svu imovinu provjeriti diplome .postaviti poštene stručne ljude i početi nekako normalno živjeti.a ovaj korov od političara istrebiti iz korjena jedini način.To nema ni dostojanstva ni časti ima samo bahatost krkanluk pljačkanje i uništavanje ovog entiteta.Prisvajajuči ga sebi kao privatno vlasništvo i u svoju korist a ne za dobrobit ovog naroda.

ODGOVORITE
Name

vuk

28.03.2018 09:11

Jeli ti to ispala iz saka moc da uslovljavas tudje zene u zamjenu za posao u Gorici?

ODGOVORITE
Name

Trr

28.03.2018 09:11

Jesi se umislio čoče

ODGOVORITE
Name

Turboskara

28.03.2018 09:11

Fuj samo ulica i revolucija

ODGOVORITE
Name

DEGOTHIA

28.03.2018 09:14

HA,HA,HA.... E MOJ RATNI DRUŽE - DOBIO SI ŠTO SI TRAŽIO... I SADA SI KONAČNO POSTAO PRAVI ČOVJEK I VRIJEME JE DA SE ISČLANIŠ IZ SNSD-a I OVE "LOVAČKE REPUBLIKE" MILORADA DODIKA !!!

ODGOVORITE
Name

mislilac

28.03.2018 09:14

Najveća rulja se dokopala vlasti i mlati sa narodom, njima je i more do koljena, oni nisu dorasli da shvati i sagledaju svu dubinu i veličinu problema u kome smo se našli i koji su oni napravili a kamoli da ga rešavaju!

ODGOVORITE
Name

Šta si očekivao

28.03.2018 09:15

Dobro si i prošao. Vjerovatno si i pošten kao što kažeš ali nažalost kasno si shvatio sa kim imaš posla. Pa šta si drugo očekivao od svojih političkih istomišljenika koji imaju toliko karaktera i obraza da su spremni svakog ko im se nađe na gurnuti s' mosta u rijeku. Jedina ti je sreća što si se slikao sa predsjednikom pa će ti sad biti lakše a bilo bi ti još lakše da si ovo pismo uputio RTRS. Oni bi ga sigurno objavili.

ODGOVORITE
Name

In

28.03.2018 09:16

Gospodine ovdje je jasno da su te lokalni mocnici smjenili sa duznosti da si ostecen i da iko postuje zakon to se nebi desilo ali taj tvoj nacelnik provodi samovolju u tvojoj opstini isto kao sto tvoj presjednik to radi nad narodom u RS a ti dvadeset godina glasas i skupljas glasove za njih nije ti smetalo sto tvoj presjednik i ljudi oko njega su na celu kriminala sto nas unistise ti si ponosan trcao da se slikas sa njim al sad su potkacili tebe pati smeta. Glasaj opet za njih sve nas unistise tvoj presjednik i njegovi ljudi j....o te snsd bog tihkriminalaca je narod gladan bez nade omladina odlazi a ti otvorio jedno oko tek kad su tebe zakaciliotvori i drugookopogledaj svoj narod oko sebegde sunam mladi i razmisli ko je kriv za to kogodinama vlada vrijeme je za promjene da se pokusa spasiti RS

ODGOVORITE
Name

Gradiska

28.03.2018 09:18

Sad ti ne valja SNSD jer ste se izmedju sebe pokavgali, i kakve veze ima predajednik sa vasim budalestinama, covjek ti jos fino reko da ne obracas paznju a ti ovog gadjas casom, svasta

ODGOVORITE
Name

Obraz

28.03.2018 11:36

Kritikuješ čovjeka što je reagovao na "marš", to može samo neko ko je navikao na takve komande. A ovaj čovjek je dokaz da ljudi ima svagdje pa i u SNSD-u, jedno za DNS nisam siguran:)

Name

Rep- Gradiska!!!

28.03.2018 13:40

I ti crveni u odbranu tvoga presjednika!!! Kad si tako objektivan, zbog cega nisi stao u odbranu novinarke BN TV kad je tvoj presjednik takve vuligarne rijeci izgovorio ,da taj rijecnik nepripada normalnom covjeku,a kamo li jednom presjedniku!!! Drugo!!! On nije njega gadjao casom, vec je ga zapljusnuo vodom iz case... Moras znati sta si procitao pa onda komentarisi, ali dok si stao u odbranu svog presjednika na zalost tebi pomoci nema!!! Kad tad svima vama koji ne razmisljate svojom glavom ovako ce se desiti!!! Vi opravdati morate i ono sto pojedete i popijete pod satorima dok vas vas presjednik laze istim pricama, a vi mu aplaudirate i cak kad nezna osnovne stvari o nasem prosvetitelju sv Savi, o pijesmi pukni zoro itd.., Znaci svi ce te se vi jednog dana opametiti i shvatiti da izgovorena rijec od "javne licnosti"mora biti istinita i realizovana ,a ne laz i , zbog opstanka na vlasti!!! A sreca nikad mu nisam ni vjerovao kako je dosao na vlast, a prva laz velika koju je izgovorio bila je za Brcko!!! Podnosim ostavku na mjesto premijera ,ako Brcko ne ostane u sastavu Republike Srpske!!! Iiii...o kakvom covjeku je rijec!!!

Name

Semberko

28.03.2018 09:19

E moj Mladene, da li si bar shvatio da si svih ovih godina bio u velikoj zabludi. I da li ćeš posle svega i dalje ostati član crvene sekte i njihov glasač.

ODGOVORITE
Name

Sinj

28.03.2018 09:23

Dodji ti na trg u 18 časova

ODGOVORITE
Name

A PREDSJEDNIK?!

28.03.2018 09:29

Sami ste PONOSNI na svog predsjednika, pa zašto se ne žalite njemu, a ne, BNTV, koju VELIKI BAJA ne priznaje. To govori o vašem LICEMJERSTVU, kao i licemjerstvu ostalih članova SNSD!!!

ODGOVORITE
Name

G

28.03.2018 09:45

Bas tako sad trenutno ljut na seljaka kovaca a glasace za dodika i sta vredi

Name

Grcka

28.03.2018 09:31

Svagdje ista prica. Podobni imaju prednost. Sposobni se moraju pokoravati, a ako imaju ponosa i nece da lizu dupe bolesnicima, zavrsavaju na ulici. Nece ovo ovako dugo trajati. Neminovno je da ce se urusiti. Onda ce nam svima biti zao. Ostat cemo i bez onoga sto smo imali. Zalosno bas.

ODGOVORITE
Name

Gavrilo Princip

28.03.2018 09:32

Iskreno - razumijem Te i žao mi je što Ti se to dešava! Ali, puno bih više cijenio da si na primjeru drugih vidio kakvi su nam predsjednik i sva njegova pokvarena potrčkala! A tih slučajeva, sličnih ovome Tvom, je na desetine hiljada... Nažalost,Ti si to primijetio tek kada su se ostrvili lično na Tebe, što bitno umanjuje moje žaljenje zbog svega što Ti se događa.

ODGOVORITE
Name

E moj Mladene..

28.03.2018 09:34

A ti 22 godine nisi ni pomislio da si na pogrešnoj strani... potenciraš priču da si borac a taj sa kojim se slikaš 100 puta dosad omalovažio, podcjenio i u lice se narugao borcima RS. Šta sad kmečiš...

ODGOVORITE
Name

Milisa

28.03.2018 10:46

Nije pomislio zato jer je za sav taj period organizovao krivolove na medvjede i ostalu rijetku i zasticenu divljac i sam sebi uzimao novac,sada mu je to izbijeno iz ruku i eto sta je poenta svega.Cijelo Sipovo i svi lovci znaju ko je taj i sta je

Name

re

28.03.2018 11:22

Kako misliš pogrešnoj strani?Ovdje su sve strane pgrešne i zato je narod u provaliji!!!!Lako bi narod glasao da ovdje ima strana koja bi zastupala narod!!!!Vidiš da ljudi glasaju za XX poslanika a on onda ode u papke i pljune na ono što je pričao u predizborno vrijeme!!!!Pa pogledaj redom:Tadić,Stevančević,Bojić,Krčmar i drugi i naravno kompletna Ujedinjena Srpska Stranka itd

Name

Danilo Spasojević

28.03.2018 09:34

Dvadeset godina ti trebalo da vidis za kakav olos se boris??Eto ti sad tvog Dodika..

ODGOVORITE
Name

Željko Mirčić

28.03.2018 09:35

Tako prođu svi stranački dupelizci i pušači ku*aca. Budale jedne borite se za političke vođe dok se oni i njihove porodice bogate. 98% političkih poltrona se grčevito bori dok se 2% vrha stranke baškari u raskošu i skuplja milione. E moj Srbine tako ti i treba a i mnogim glupim budalama kao što si ti. Sad se jebite o svom trošku

ODGOVORITE
Name

Robin Hud

28.03.2018 09:35

E što bi narod reko jbt on......svi vi iz SNSD to vrlo dobro znate,ali nesmijete prdnut dok vam ne pokaže da ste samo figure koje trebaju da klimaju glavom i zaokruže...kad saznate onda bude kasno !Vidite da nigdje nema kumova Bajinih,Nebojša se izvlači,jedino mlati Stevandić i Željkica, a oni će se ubit...kad se osvjeste..

ODGOVORITE
Name

koko

28.03.2018 09:36

G. Jandricu izbaceni ste sa radnog mjesta na drugo, i sta sad??!!! Dok su se takve nepravde desavale masi drugih ljudi vi ste glasali i dalje za politiku koja je za to odgovorna. Do poslednjeg momenta ste je obozavali, hocete jedan selfi sa njom. Clanak je inace odlicna ilustracija mentalnog sklopa balkanskog covjeka. Dok je njemu dobro i od vlastodrzaca dobija neke mrve hljeba on suti i briga ga sto drugima nije dobro.

ODGOVORITE
Name

re

28.03.2018 11:35

Sve je to dobro sto pišete ali! Zar vam nije jasno da nije bilo papaka u Skupštini i preletača da ovakva vlast ,tj ,u ovom sastavu sigurno ne bi bila!!!!Pa onda se nameće sasvim novi problem i dilema!!!!!Ko su uopšte ovi ljudi koji se trenutno bave politikom??????

Name

Miloš Radanović

28.03.2018 09:36

Bilo je lijepo dok je trajalo...

ODGOVORITE
Name

Suesed

28.03.2018 13:44

Jest...

Name

RE

28.03.2018 19:40

Sindrom Tihomir Gligoric.

Name

re-re

30.03.2018 21:41

Nije fer trpati gospodina Gligorića sa ovim poltronom, Tihomir nije poltron niti će biti, takvih ljudi da je više, bilo bi manje poltrona, čista matematika, ali je žalosno što je nakotilo se previše poltrona i licemjera, lažova, valjda je to laganje prelazna bolest, epidemija, prešlo od baje????

Name

nikakav

28.03.2018 09:42

Kakav presednik taka i vlast lopov jedno lopov drugo presednik samo krade kao i vlast sve sami goli lopov

ODGOVORITE
Name

Radenko Kojadinović

28.03.2018 09:46

Grešku si napravio niste se pobratili trebali ste skinut gace i dobro se u guzice izljubit!?

ODGOVORITE
Name

Re

28.03.2018 14:06

Joj ovo je pravo rečeno .

Name

re

30.03.2018 21:43

svaka čast, komentar je kratak i efektan, bravo!!

Name

Ti si 1996.počeo rušiti RS

28.03.2018 09:47

Istices kako si ti svojim radom jacao stranku,firmu itd.Sta nas treba biti briga za tvoju stranku.Neka su te istjerali, kad je tebi cast da se slikas sa najgorim neprijateljem RS i Srba u BiH.Kazes tebi prijatelj i covjek koji je unistio pravosudni sistem i koji kroz Ustavni sud stiti kriminal tvoje stranke.Znas li koliko ljudi su prije tebe istjerali sa posla da bi ubacili svoju djecu a sad ste na red dosli i vi koji glasate za nasu propast.Neka su te naucili pameti

ODGOVORITE
Name

Slika sve govori

28.03.2018 09:57

Vise od svake rijeci....slika...izraz lica.... tekst nismo ni morali procitati jer se udhod naslucuje a ako ti je utjeha nisi jedini koji je omalovazen istjeran protjeran...nije vazno ni kojoj stranci pripadas...sve je to isto...nisi podoban,nisi se svidio vodecim iz bilo kog razloga i eto hajke od lokalnog mocnika pa na dalje...isplivacemo valjda nekad i nekako kad ova podobna a nesposobna bagra ne bude vise sta imala pokrasti i koga uniziti...doci ce vrijeme sposobnih i pravdoljubivih pa ako ne za nase ono za vrijeme nase djece...

ODGOVORITE
Name

re

30.03.2018 21:45

ako bude djece, sve je otišlo dovraga???

Name

Piramida

28.03.2018 10:01

Bitno je da se piramida zla sruši , da crvena sekta prestane da truje narod i uništava RS , a kako mi se čini počelo , djecu treba na vrijeme učiti da su oni najveće zlo za RS

ODGOVORITE
Name

Bojan Brkić

28.03.2018 10:37

A Mile prevratio očima,misli se koliko čeka u redu jos budala da se slika samnom....!

ODGOVORITE
Name

Lovdzija

28.03.2018 10:37

Sta drugo ocekivati od bahate crvene bande. To su licemjeri i siledzije koji su na sve spremni pa i da vrse progon ljudi kao sto ste vi opisali u svom slucaju. Ja ovim putem zelim da apelujem na sve lovce a i ostale razumne ljude da se ovoj bagri stane u kraj. U kraj im se jedino moze stati eliminacijom na oktobarskim izborima

ODGOVORITE
Name

Moj Milane

28.03.2018 10:43

Ti si član onih koji su milijarde pokrali, kao čovjek sa višom školom trebao si da znaš? Razumijem ja tebe zašto cvrčiš, ali te ne razumijem ako si častan, što sektu nisi napustao kad si kao RVI vidio da ih na tenkovima dovoze na vlast da bi naplatili tvoje i rane tvojih saboraca?

ODGOVORITE
Name

Plavi

28.03.2018 14:29

Pa I Sam je krao kol'ko se dalo.

Name

Repo poslovi

28.03.2018 11:13

Meni ovaj covjek nije jasan?! Pa aman covjece, pa taj isti Dodik, tvoj predsjednik kako ga oslovljavas je i kriv za citav taj sistem vrijednosti! Pa da nije Dodika i njegovog lopovsko-kriminalnog vodjenja drzava toga ne bi ni bilo! Velicas covjeka koji je i uspostavio takav sistem nepotizma i mobinga! E MOJ JANDRICU!!!!

ODGOVORITE
Name

dg

28.03.2018 12:10

Svaka cast covjeku na hrabrosti!!!! dosta je ljudi vise...

ODGOVORITE
Name

Mirko

28.03.2018 12:26

Poznajem gospodina Jandrica licno posto sam iz Sipova.Sve ovo sto je napisao je jedna velika laz.Licno sam bio na hajci taj dan.Jedina istina je da je Mladen Jandric mislio da je lovstvo njegovo privatno vlasnistvo.Covjek laze taj dan ako je iko bio pod dejstvom alkohola to je bio on.I laze da je on osnivao SNSD u Sipovu.On je bio poltron

ODGOVORITE
Name

Plavi

28.03.2018 14:31

I jos uvek je poltron,poznajem ga.

Name

Aljoša

28.03.2018 19:11

Gori čovjek nemože biti, znam ga ja jako dobro!!

Name

re

30.03.2018 21:52

Može biti gori, to je vaš voljeni baja, taj nam je zapržio čorbu da se nemožemo izvući iz gliba ni za 20 godina, a pomogli ste i vi koji niste ništa od toga imali, nažalost, ne razumijem penzionera koji ima manje od 300 maraka i zdušno glasa za baju, mi smo lud narod???

Name

Cccccc

09.04.2018 20:49

Znam i ja covjeka.. Sve je gola istina.. Posteno odhranio svoju djecu.... A ti Mirko mora da lizes du.PE kovacu...ccccccc

Name

055

28.03.2018 12:44

Mnogi su davno uočili kakva je ova vlast, jer je ovakva nepravda činjena mnogima prije tebe, a ti si frajeru tada ćutao i glasao za ovu vlast, jer se nije ticalo tebe i bilo ti je dobro. Ćutao bi ti i dalje i glasao za ove kriminalce da nisu potkačili lično tebe. Nažalost, mnogo je licemjera poput tebe u RS.

ODGOVORITE
Name

nn

28.03.2018 13:07

Cisti doaz! Nije ni Mile los koliko je okruzen raznim KOVACIMA! Mile napusti to sve i stranku OSNUJ NOVU I POVUCI SA SOBOM ISKRENE PATRIOTE kovace i njemu slicne protresi i prekontrolisi! Ima da nadjes para za pet budzeta. I OPET CES BITI CAR!

ODGOVORITE
Name

Bear Grylls

28.03.2018 13:47

Ви сви ловци заслужујете рањавање у лову, и да искрварите до посљедње капљице крви. А онда да вам неки медо, кога ви тако професионално ловите за којекакве принцезе, поједе ваша скупљена муда.

ODGOVORITE
Name

Svjedok

28.03.2018 14:10

Ovakvi likovi su od strane vladajućih stranaka postavljeni na brojne odgovorne funkcije i njihov karakter, đon obraz, obrazovanje,obrazac ponašanja i moto življenja, su kao pod kalup isti kao opisan u tekstu. Čast rijetkim izuzecima koji će gore opisani na silu izbaciti jer su strano tijelo i kancerom zahvaćenom organizmu sistema.

ODGOVORITE
Name

Jadnoo sipovoo

28.03.2018 16:11

Pa svi normalni lovci LU ,TETREB ,ce bojkotovat ovakvo udruzenje NEPLACANJEM CLANARINE U DZEP LOPOVIMAA I KRIMINALCIMA ,Nisi navo daje samozvani presjednik Milan Kovac otjerao presjednika kojega su lovci izabrali i sam se pistavio kao presednik udruzenja i doveo oko sebe olose i LOVOCUVARA ,gospodine JANDRICU koji je bio naj veci krivolovac i kojegasi znas i sam ganjao i cak je bilo pucanja i busenja guma , al se prikriloo!!! VUK DA OVCE CUVAAA !! Eee moji lovcii SIPOVA!! SAMO NAPRED CUTITE I GLEDAJTE BICE NAM DOBROO

ODGOVORITE
Name

POCETNIK

28.03.2018 16:31

Au, boga ti živog, pa ja mislio da goreg od Milorada Jagodica iz Rogatice nema u čitavoj BiH, kad ono Kovač ga nadmašio i teško ga iko moze stici po kriminalu i ostalom, a nesto mi se cini da su išli skupa u istu skolu. Jandricu, i žao mi te i nije.

ODGOVORITE
Name

Sile

28.03.2018 16:51

Pun mi vas je k.... vas poštenih dupelizaca. Bas vas mi je žao, evo suze niz ledja mi liju. Kad vas je pričepilo, sjetili ste se objektivnog Bn-a, a do tada ste ga pljuvali. Žali se svom voljenom predsjedniku, zamoli ga da se ne ljuti puno...

ODGOVORITE
Name

caruga

28.03.2018 18:59

Poltronska je tuga pregolema.

Name

racic

28.03.2018 18:20

Dolazi novo vrijeme. Ne treba nas biti strah da budemo hrabri.

ODGOVORITE
Name

Lugat

28.03.2018 18:27

E moj skolski promasio si partiu i pobego Od starih prijatelja a nisi znao napraviti nove.

ODGOVORITE
Name

Pitanje je sad

28.03.2018 20:09

Kako se u tekstu vidi, lov na medvjede u Šipovskom kraju organizovan je i za Radmanovića Nebojšu i za Selmana Džerarda, inače pasionirane, nadaleko poznate glasovite lovce. Pa se otvara i nekoliko pitanja. Ustrijeliše li i ubiše li te medvjede što su nameračili, Je li sve bilo po propisu, koliko je to plaćeno, ko je platio...?? Oni sigurno nisu, oni ne plaćaju ništa, navikli na džabanu i još povrh da se kući ponese.

ODGOVORITE
Name

radojka mrkonjic grad

28.03.2018 20:28

Sve ste radili da smijenite Milorada Cirka , odlikovanog borca VRS i samohranog oca koji vam je u opstinskoj kasi ostavio visak para da se sad mmozete mesetariti po "hajkama u divljini " . Doveli ste klasičnog Dodikovog kriminalca koji je pokrao brojne fabrike u Šipovu i sad vam još tamani šumsko bogastvo . Što ste birali to ste dobili a ti osvješćeni šumaru pazi dobro šta ti sljedi . Napravio si hrabar potez samo ne znam da nije došao kasno.

ODGOVORITE
Name

BOBAN

28.03.2018 20:49

Od Jandric Mladena nema veceg ulizice i poltrona to mu je i trebalo, mi ga iz Gornjeg Vakufa dobro poznajemo

ODGOVORITE
Name

MARIO

28.03.2018 21:12

Zao je tebi Jandricu sto ti je izbilo iz saka prodaju divljaci na crno , to tebe boli ne boli tebe ljubav za partijom , isto ko i mene za mojom dobro te nije i prije suspendovalo i isceralo , koliko si samo nasome velikom BOSU u Jajcu prodao vukova , tetrijebova i onoga velikog medvjeda kojega si licno ti dovezao sa njim u Jajce i sebi uzeo pare kao i za ove prve, Jandricu zna te dobro udruga lovaca iz Jajca ko si i sta si poklopi se po usima i cuti

ODGOVORITE
Name

loš si ti čovjek

28.03.2018 21:13

Loš si ti čovjek,dupeuvlakač kao i svi u SNSD.Kako ne pripremi jednoga međeda Čoviću,Miškoviću,Cecinome sinu itd,

ODGOVORITE
Name

Pero

28.03.2018 21:24

Tajna vecera.

ODGOVORITE
Name

vip

28.03.2018 22:56

Valjala ti je stranka dok si bio upravnik a sad kad su drugi stavili sapu na loviste- e sad ti ne valja....a zapitas li se mozda sta su zla i nepravdi ti isti o kojima sad pricas uradili nekom drugom prije nego sto su ovo sad uradili tebi? i sta si ti tada radio? nista! tad si cutao i sve je bilo u redu i snsd ti je valjao.... al sad kad je tvoje dupe u pitanju, sad bi pomoc bn televizije....to sto ti se desilo- rezultat je nacina vladavine tog sa kojim si se slikao....

ODGOVORITE
Name

SVE MI ZNAMO

29.03.2018 06:24

Tako je sve je čovek upravu.....ali kako se sjeti BN TV-a kada je zort njegovoj guzici. BN TV piše o lopoviji Milokrada i SNSD-a više od 10 godina a sigurno oštećeni nije vjerovao u BN priloge ali sada vjeruje kada su na njega udarili.Šta je sa druge polovine RS-a koji do sada nisu glasali Dodika....kako je tek nama sve ove godine bilo....glasao si ga sad trpi, ja ga nikada nisam glasaoi nikada neću!!!

ODGOVORITE
Name

Desimir

29.03.2018 07:19

Sada si ti to uvidjeo.... vidis ja nisam nesto obrazovan a to sam uvidjeo od samog nacina dolaska na vlast, jer ko je jednom neposten nemoze posle biti posten... ako ti mislis drugacije i zasluzio si to..... a vjerovatno si toga dosta i "prikrio" za tu bagru... naravno dosli racuni...

ODGOVORITE
Name

Kolak

29.03.2018 08:52

Kakav narod,takva vlast,nisu oni pali s neba.Najlakše upravljati državom gdje 70% stanovništva primitivno i bijedno i kome su idoli bahati,nepismeni sa kupljenim diplomama,kriminalci itd.Pa u Vlasenici je načelnik opštine čovjek koji je pred sudom priznao kidnapovanje i maltretiranje nedužnog čovjeka i kažnjen je sa 4000 maraka i takav majmun je idol ovim nepismenim SNSD idiotima.Pa o čemu više da pričamo,tuga i jad.

ODGOVORITE
Name

Bugojno

29.03.2018 08:55

Ama ljudi kakav Mladen i njegova skola , on nezna recenicu sastaviti i ovo mu je neko pisao, skolu mu kupio njegov Simo ukrivolovio divojarca u Titovom lovistu i kupio mu diplomu u Karlovcu jos tada pa mi znamo kad se falio po Vakufu isto to je i uradio na Ilidzi bio najveca bitanga kod nas , krao kafu po Vakufu i za to je lezao u zatvoru, ljudi obicni sibicar iz USKOPLJA

ODGOVORITE
Name

Pribeljcani

29.03.2018 09:01

Kako te Mladene nije stid tog tvog lova sa princezom ubio si mece 40 kilograma ja imam sliku i objavicu je neka vidi javnost tvoje postenje i karakter i tvoj profesionalizam , uvijek se kajem sto sam bio tu prisutan da se vidi bruka tog lova a ti si zato kriv sram te bilo

ODGOVORITE
Name

Borislav

29.03.2018 09:11

MLADENE-CORO jos uvijek ima sacuvana tvoja poruka u telefonu koju si za proslu hajku uputio sefu kad si rekao da ces ga zadaviti rukama , povukao si macka za rep brzo ces ti na tunjice dok se sav tvoj dosije otvori, koliko samo Foks cuva tvoji tajni a i on ce morati progovoriti

ODGOVORITE
Name

op.op...

29.03.2018 12:11

Ima da se izjedete izmedju sebe.

Name

Helena

29.03.2018 09:55

Samo se vi slikajte sa nulama......... nego, zanimljiv je ovaj iz Ustavnog suda u miletovoj ekipi

ODGOVORITE
Name

Šta ti oćeš budalo

29.03.2018 15:04

Šta si šutio 20 godina kriminalcu jedan. Otjerao si Ćućuza a mnoge si druge primio a ne mogu reću u šta. Kako tebe suspendovaše a našu dragu lisicu-F unaprijediše za direktora.

ODGOVORITE
Name

Mirko

29.03.2018 15:05

Podijelio si lovstvo na Stevu i Kovača što se tad nisi oglasio veliki zaštitniče šuma i lovstva.

ODGOVORITE
Name

Žika

29.03.2018 15:18

Gdje su mu drugari Kopanja i Fox oni izgleda dobro slušaju pogotovo Fox.

ODGOVORITE
Name

Simo

01.04.2018 18:11

Ti pojma nemas cim tako govoris (pises)

Name

bosna

29.03.2018 16:31

svi su politicari isti, bez morala. sve za moc a mi gradjani smo odavno izgubili ponos i to traje od 92 kad smo nasjeli da bi ovi zasjeli. zivjeli

ODGOVORITE
Name

Djunta bl

29.03.2018 16:31

Čuj pljusnuo ga u lice čašom vode, ko kakva žena!? Što mu nisi zvekno šamarčinu da se istog momenta otrijezni?! Ionako te ista sudba čeka.

ODGOVORITE
Name

Пукни зоро- Мањифико 1916

29.03.2018 17:23

Маршнуо га, била пјанска и шта? Све је то у складу са моралним достигнућима у тој партији, нормално и уобичајено. Јер, да није , због недоличног понашања пред предсједником Републике, због вријеђања ратника и борца који је стварао Српску, ситни локални политичар Ковач би био принуђен да из истих стопа поднесе оставку и напусти бављење политиком.

ODGOVORITE
Name

Arsa

29.03.2018 20:20

Ko te j..e. Svi ste isti!

ODGOVORITE
Name

BATAN

30.03.2018 06:27

Zar ti Mladene da si uveo red u lovistu Sipovo , pa ni u kuci ga nemozes uvesti svi ste ko rogovi u vreci niko niskim

ODGOVORITE