Poznati glumački par čeka treće dijete

Tokom porodičnog dana početkom ovog meseca, Mila je izgledala i hodala kao da je u prvim mesecima trudnoće. Glumački par Mila Kunis i Ašton Kučer brižljivo čuvaju njihov privatni život od očiju javnosti, ali o trećoj trudnoći uveliko se šuška.

Zabava 26.03.2018 | 13:24
Poznati glumački par čeka treće dijete
- Ona je veoma druželjubiva, poslednjih nekoliko meseci je stalno u kući. Prethodne dve trudnoće isto se krila od javnosti, zato svi sad njeni prijatelji misle da je ponovo trudna. Mila i Ašton kriju njihovo dvoje dece i ne žele da oni budu deo javnosti. Sve u vezi njihove intime je tajno - rekao je izvor blizak glumačkom paru, a prenosi "Gossipcop".

Inače, Mila i Ešton imaju jednogodišnjeg sina Dimitrija (njegovo ime u našoj kulturi se vezuje za Svetog Dimitrija) kojem su dali ime karakteristično za ovo podneblje i trogodišnju ćerku, Vajat. Spekuliše se da bi i treće dete moglo da nazovu "po srpski" s ozbirom na to da je Mila Ukrajinka i da je fascinirana imenima koja se daju deci iz naše zemlje.

A mladi par je nedavno iznenadio javnost kada su otkrili da ne planiraju da svo svoje bogatstvo, koje se broji u milionima, daju svojoj deci, već žele da ih odgajaju kao da nemaju mnogo novca.

Blic
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar