Figurom drugu iskopao oko!

D. M. (58) iz Međulužja kod Mladenovca u Srbiji uhapšen je pošto je poslije svađe oko šaha figurom izbio oko drugu I. M (38), nezvanično saznaje “Blic”.

Srbija 25.03.2018 | 15:03
Figurom drugu iskopao oko!
Ovaj nesvakidašnji incident odigrao se u četvrtak oko 11 sati u šahovskom klubu u Ulici Kralja Petra u Mladenovcu, kada se se dva muškarca sukobila tokom šahovske partije.

Do krvavog obračuna je, navodno, došlo kada je D. M. povukao već odigran potez. Kako su ispričali očevici, poslije kraće svađe i uvreda, I. M. je ošamario D. M, a onda je on zgrabio figuru i jako ga udario njome u oko.

Šokirani očevici ispričali su da je krv oblila lice I. M. i da su odmah pozvali policiju i Hitnu pomoć. Ljekari, kako se može čuti u Mladenovcu, povrijeđenom muškarcu nisu uspjeli da spasu oko.

Mladenovčani pričaju i da su ova dva muškarca često igrala šah jedan protiv drugog, ali i da su u trenutku sporne partije bili pripiti, što je najvjerovatnije i posljedica sukoba.

Kako nezvanično saznaje Blic, počinilac je odmah priveden, kada mu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega mu je na zahtjev tužioca, određen pritvor do 30 dana i tereti se za nanošenje teških povreda.

Izvor: Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Svedska

25.03.2018 15:56

Alkohol je Majka svih zala.

ODGOVORITE