U pomoć stigli i pripadnici MUP-a

Pripadnici specijalne jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske stigli su u Novi Grad gdje će učestvovati u potrazi za dječakom koji danas upao u rijeku Unu.

Republika Srpska 24.03.2018 | 20:18
U pomoć stigli i pripadnici MUP-a
Srna nezvanično saznaje da su u međuvremenu u potragu uključeni i pripadnici graničnih policija BiH i Hrvatske, kao i Hrvatska gorska služba spašavanja.

Potraga za dječakom, koji je nešto poslije 15.00 časova upao u Unu nakon što se prevrnuo gumeni čamac, trajaće sve dok to večeras dozvole vremenski uslovi.

Dječak je bio u čamcu sa dvojicom muškaraca. Oni su, nakon što su isplivali, pregledani u Hitnoj službi Doma zdravlja Novi Grad i osim povišenog krvnog pritsika i snižene tjelesne temperature nisu imali drugih povreda.

Čamac se prevrnuo u rijeci uzvodno od hotela "Una".

Straješina Teritorijalne vatrogasne jedinice Novi Grad Nikola Rađenović rekao je da su vatrogasci u dva navrata prošli nizovodno oko šest-sedam do naselja Ravnice. Na ovoj ruti bili su i ronioci.

Izvor: Srna

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

budale

24.03.2018 19:33

U nabujaloj rijeci vozit u camcu dijete moze samo budala. Treba ih optuzit za ubistvo, taman da je jedan od njih otac nestalog djeteta.

ODGOVORITE
Name

da

24.03.2018 20:56

Slažem se, olako se rizikuje kada su u pitanju životi, dijete nije smjelo u čamac ni pod kakvim okolnostima, to je kao dati djetetu bombu da se igra pa šta bude, strašno

Name

Marko

25.03.2018 04:16

Budale da,dijete od 10 g vozati u camcu u ovim uslovima.A na nekoj TV slusam sinoc da je jos plivao do mosta skoro 1km i da ga je pokusao granicni policajac izvuci ali da je potonuo tad pa mi nije bilo jasno kako ga nisu spasavali ta dvojica,navodno ujak.

Name

Realista

24.03.2018 22:09

U nabujaloj vodi a pogotovo hladnoj obavezno je nositi prsluk za spašavanje bili vi plivač ili ne. Tad se nosi višeslojna garderoba koja se napije vode i jako teško je plivati a i grčevi mišića česta su pojava.

ODGOVORITE
Name

Pero

24.03.2018 22:58

Gospodo dajte malo suosjecanja sa porodicom! ISKRENO SAUCESCE PORODICI! Nedo Bog nikom na svijetu ovakvu tragediju.

ODGOVORITE
Name

Krele

25.03.2018 05:34

Ako je se već moralo u čamac onda je se trebalo dodatno obezbjediti sa opremom za plivanje kao što su mišići , šlaufi... To vrijedi i za plivače.

ODGOVORITE