Radukić zvanično glavni revizor

Poslanici su danas u Narodnoj skupštini potvrdili izbor Jove Radukića za glavnog revizora Republike Srpske. Glasovima većine odbijene su interpelacije opozicije o stanju u zdravstvu, penzionom sistemu i javnim preduzećima.

Republika Srpska 22.03.2018 | 19:55
Radukić zvanično glavni revizor
Jovo Radukuć je i zvanično novi glavni revizor. Skupštinska većina potvrdila je njegov izbor na prijedlog predsjednika Republike. Radukić, koji je u fotelji glavnog revizora još od avgustovskog odlaska Duška Šnjegote, na tu poziciju dolazi direktno iz kabineta ministra finansija.

Prije izbora novog glavnog revizora, Skupština je završila i sa interpelacijama o zdravstvu, penzijskom sistemu i javnim preduzećima. Opozicija je ukazivala na užasno stanje u sva tri sistema, dok su resorni ministri hvalili razvoj svako u svojoj oblasti.

Poslanici većine su danas izabrali i članove novog Upravnog odbora Agencije za bankarstvo.

Prethodno su poslanici većine odbili skupštinske zaključke koje je predložila opozicija s ciljem popravljanja stanja i utvrđivanja odgovornosti za loše stanje u zdravstvu, PIO i javnim preduzećima.



BN televizija

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

!!!

22.03.2018 19:10

Od sad ima da bude "narode ne vjerujte svojim očima jer vas lažu, vjerujte nama", a revizorski izvještaji će da izgledaju tako da će mnogi misliti da smo u najmanju ruku Švajcarska.

ODGOVORITE
Name

Jadna majko

22.03.2018 19:19

Jadnije svatova.

Name

Novomaticov perač novca

22.03.2018 19:53

JOVO RADUKIĆ Novomaticov perač novca postade Glavni Revizor Republike Srpske,ovakvim tempom pljačke i kriminala koju vodi umobolni Milorad Dodik možemo očekivati opet neko bombardiranje i izolacije. Sramota sta trpi ovaj narod i dole misli ovako,djeca im bježe u inozemstvo bez povratka,a kukavice trpe ove bolesnike da pljačkaju ovaj jadni entitet. Fuj,fuj,fuj!!!

ODGOVORITE
Name

NOVO RS doo i RSA GAMING doo

22.03.2018 19:59

Od pranja novca preko firmi NOVO RS doo i RSA GAMING doo do glavnog Revizora....kakvo je ovo ludilo.....zar neko normalan može dati glas ovim luđacima....nemogu da vjerujeme da je ovaj narod toliko destruktivan i da sam sebe uništava....stidim se što živim ovdje...

ODGOVORITE
Name

Bravo precednik!

22.03.2018 20:05

Revizija cega? Pa sve je pokradeno.

ODGOVORITE
Name

Re

23.03.2018 09:50

Treba pogasiti firme i sakriti tragove...dok se pelješe nove žrtve.

Name

NIje dobro

22.03.2018 20:46

Ovo je snažan vjetar u jedra korupcije, sistemske otimačine i pljačke.

ODGOVORITE