Ponedeljak dan D za Aninu Vladu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić sastaće se u ponedeljak i razgovarati o rekonstrukciji Vlade Srbije, saznaje „Alo!”.

Srbija 22.03.2018 | 12:37
Ponedeljak dan D za Aninu Vladu
 Sastanak je zakazan za početak naredne nedelje. Ana će predsedniku izložiti svoje stavove u vezi sa rekonstrukcijom Vlade, rezultatima rada ministara i njenim predlozima kome bi trebalo da se zahvali na saradnji - navodi naš dobro obavešteni izvor.

Drama koja se ovih dana dešava u Vladi Srbije svoj rasplet će imati u ponedeljak, jer će tada javnost Srbije saznati ko će od ministara ostati bez fotelje.

Pored ostalih trebalo bi da se reši i najvažnije, a to je da li će potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović ostati član Vlade ili će se Brnabićeva sama povući, kako je između redova i najavila u saopštenju koje je u ponedeljak dala Tanjugu. O svemu tome u četiri oka odlučiće premijerka Ana Brnabić i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Podsećanja radi, premijerka je najavila da će predsednika Srbije zamoliti, čim se on vrati iz Brisela, da razgovaraju o rekonstrukciji Vlade.

- Funkcionisaćemo kao tim, bez pojedinačnih sujeta i promovisanja ličnih agendi i imaćemo rezultate, ili ja ne moram da budem predsednica Vlade. Razgovore o rekonstrukciji Vlade predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ja započinjemo u najkraćem mogućem roku - kazala je ona pre nekoliko dana.

(BN/Alo)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

REPUBLIKA SRPSKA

22.03.2018 11:49

DA POSUDIMO NA JEDNO 10 GODINA ŽELJKICU, ONA BI VAMA NAPRAVILA REZULTATE..

ODGOVORITE
Name

Re

23.03.2018 00:27

Mozda bolje Mektica on BI IMO Privilegije u razgovorima o kosovu SA Haradinajem to su veliki prijatelji.

Name

(R) ANA

22.03.2018 12:01

TI SI SIMBOL TI SI VJERA TI SI NADA.

ODGOVORITE
Name

Đorđe

22.03.2018 12:04

Ti ne ličiš ni na jednu, a puno sam žena sreo.

ODGOVORITE
Name

SAMY

22.03.2018 12:48

Ja ne znam šta bi Srbi da odu ovako dva velikana kao sto su Ana i Z ORANA.

ODGOVORITE