Majami: Novak igra i sa Viktorom!

Još jedna važna vest iz Majamija.  Đoković u Majamiju igra i dubl! Novak Đoković je u Indijan Velsu istakao da se možda prerano vratio na teren posle operacije, ali već u Majamiju će imati još više obaveza.

Tenis 21.03.2018 | 20:30
Majami: Novak igra i sa Viktorom!
Novak Đoković oseća se, bar za sada, definitivno spremnim da nastupi u Majamiju!

Sudeći prema njegovim planovima, nekadašnji "Broj 1" odlučan je da, osim sedme titule u singlu, "napadne" i trofej u dubl konkurenciji - i to sa zemljakom, Viktorom Troickim.

Novak i Viktor igraće u prvom kolu protiv Nikole Mektića iz Hrvatske i Aleksandra Peje iz Austrije, a ako pobede protivnici će im izvesno biti drugi nosioci, Finac Henri Kontinen i Australijanac Džon Pirs.

Ako ništa drugo, Đokoviću će izlazak na teren u dublu koristiti da uhvati ritam i da se dodatno spremi i "proveri" posle oporavka od povrede i operacije.

Đoković će u pojedinačnoj konkurenciji nastupiti od drugog kola, a čeka pobednika duela između Nemca Miše Zvereva i Francuza Benoe Pera.

S druge strane, Troicki počinje već u prvoj rundi, a rival mu je Kanađanin Denis Šapovalov. Ako ga pobedi, u drugom kolu ga čeka Damir Džumhur iz BiH.

U Majamiju će igrati još trojica srpskih tenisera – Filip Krajinović (slobodan u I, pa čeka boljeg iz duela Petera Gojovčika i kvalifikanta), Dušan Lajović (protiv Orasija Sebaljosa) i Miomir Kecmanović (protiv Denisa Istomina).

Ukupni nagradni fond turnira je 7,9 miliona dolara, a podsetite se Novakovog žreba u singl konkurenciji.

1. kolo - slobodan
2. kolo - Benoa Per/Miša Zverev
3. kolo - (22) Filip Krajinović/kvalifikanti
4. kolo - (5) Huan Martin Del Potro/(26) Kei Nišikori
Četvrtfinale - (3) Grigor Dimitrov/(13) Dijego Švarcman/(20) Miloš Raonić
Polufinale - (2) Marin Čilić/(7) David Gofan/(12) Roberto Bautista/(19) Hjeon Čung.

Izvor: mondo.rs/B92

Komentari / 0

Ostavite komentar